Sa violezi din dragoste de carte…

Daily Mail publica povestea unui imigrant roman care a violat o tanara de 21 de ani pentru a intra in inchisoare si a avea astfel “un loc unde sa manace, sa doarma si sa invete engleza”:

A Romanian immigrant brutally raped a young woman on a railway station so he could be sent to prison for a bed, food and English lessons at the same jail as his brother.

(…)He then stole her mobile phone, purse and a bracelet before fleeing. When he was caught five days later he admitted his guilt and claimed he did it so he would end up in jail. “When I was on the railway station I thought I should rape this lady in order to get a place to eat and sleep and learn the English language,” he told a psychologist. (Intregul articol aici)

Pentru ca, nu-i asa, nu poate trece o saptamana fara sa ne mai facem de ras prin lume…

Recomandări

4 comentarii

  1. Tiganii nu sunt romani… Eu voi explica tuturor strainilor asta…

  2. Şi cică tre’ să-i integrăm în societate… Never, ever…

  3. De fiecare data cand vad un articol cu “Romanian” pe undeva, sunt 90% sigur ce scrie in continuare.

  4. Mda, nu stiu de ce tot incercam sa ne disociem. Tiganii sunt cetateni romani! Au si altii tigani, dar ati auzit sa se spuna “Un manush francez a violat o tanara…”

    Eu zic ca trebuie sa ne cam uita in oglinda si sa facem cu noi ceva, eventual sa ne dam doua palme sau sa punem si noi umarul la un proiect inteligent.

    Ma ofer voluntat la primul opensource romanesc!

Adaugă comentariu