Rromania, ce misto!

  • Primaria oraşului italian Pavia da fiecarui rom originar din Romania 1.000 de euro ca sa se intoarca in tara, scrie cotidianul La Reppublica. (Realitatea.net)

  • Regele autoproclamat al rromilor, Florin Cioaba, avertizează ca mii de rromi ar putea lua calea Occidentului, in cautare de locuri de munca si condiţii mai bune de trai. (Antena 3)
  • Doi ministri s-au perindat, sambata, pe la cortul lui Cioaba – Traian Remes si Ludovic Orban. După ce a stat la masa cu Cioaba, Orban a vizitat corturile tiganilor si s-a intalnit si cu vrajitoarea Maria Campina, care i-a ghicit in palmă. (Atac)
  • Tamango şi Elvis Rromano, solisti de etnie roma in cadrul proiectelor Shukar Collective, respectiv Nightloosers, vor fi numiti consilieri onorifici in Guvernul Romaniei, in cadrul Agentiei Nationale pentru Romi. (Atac)

Despre Agentia cu pricina am mai vorbit. Oamenii s-au apucat deja de treaba. Iata cateva spicuiri din “Campania de constientizare a femeilor”:

Agitatie nepotrivita cu o zi de sambata. Si totusi. Femei de toate varstele, tinere si mature, cu ochi iscoditori, cauta motivul concret al intalnirii. (…)Ce se dorea, de fapt ? In primul rand, un dialog direct pentru informarea femeilor privind îngrijirea sănătătii. Femei tinere, intre 18 şi 35 de ani si femei mature, intre 35 şi 50 de ani aveau sa afle informatii despre standardele de ingrijire a copiilor între 0-3 ani.

Mai multe puteti afla de aici. Lectura placuta! 😉

Recomandări

Adaugă comentariu