Romania politica in trei enunturi simple

În politică, există principiul că dacă nu te foloseşti tu de un instrument de marketing politic, oponentul tău o va face şi va avea astfel mai multe şanse decât tine. Politicienii care înţeleg că, de fapt, au la dispoziţie încă o armă de luptă politică, includ noile media în campaniile lor. Noile media nu mai pot fi ignorate. Ar fi o lipsă de viziune politică. (Dorina Gutu)

În esenţă, dacă o parte a publicului manifestă un grad de suspiciune mai ridicat faţă de un anumit candidat înseamnă că, în acelaşi timp, manifestă un grad de încredere mai mare în contracandidatul său. Ceea ce înseamnă că ambele tabere au măcar un punct de plecare. (Radu Negrei)

La ce e-n piaţa asta, primează cel mai mult relaţiile şi banul. Dar există şi profesionişti care nu vin cu sarsanaua. Coduri deontologice? Cine Dumnezeu mai respectă vreo hârtie în ţara asta? Nici măcar Guvernul n-o face! (Victor Ciutacu)

Recomandări

2 comentarii

  1. Si una a lui Dragos Dehelean: “Majoritatea politicienilor ne iau de prosti. De foarte prosti. Daca cineva o sa faca altfel, s-ar putea sa se diferentieze…” 🙂

  2. Desi putem privi situatia politicului din Romania ca fiind fara sperante, cred ca trebuie sa pastram o doza minima de optimism ca poate in viitor lucrurile se vor schimba (in mod sigur aceasta schimbare nu va veni de la sine ci va depinde de noi in principal)

Adaugă comentariu