Rezultatul alegerilor: PSD invingator

Da, back in red… Tendintele sunt clare, nu cred ca pot sa mai apara surprize: PSD este marele invingator, PD-L va fi marele invins la nivel mediatic, PNL obtine un scor bun.

Sau, daca vreti, singura supriza va fi scorul obtinut de PSD. Analizele hazlii deja au inceput, negocierile continua desi ele ar putea fi foarte bine inchise chiar in acest moment.

Ce vreau sa spun este ca scorul obtinut de PD-L nu este chiar atat de prost cum vor specula unii si ca scorul obtinut de PNL nu este chiar atat de bun pe cat vor incerca sa ne convinga altii.

In cele din urma, totul a fost previzibil (de data aceasta, chiar previzibil!). In ceea ce ma priveste abia astept perioada de dupa formarea Guvernului. Pentru ca atunci va incepe cu adevarat distractia! Si va fi distractie, nu gluma! Pariu?

Recomandări

4 comentarii

  1. […] -Sorin Tudor declara PSD-ul invingator si asteapta circ dupa alegeri (si eu cred ca vom avea) […]

  2. […] Aboneaza-te prin email « Rezultatul alegerilor: PSD invingator […]

  3. newdada

    … poate doar “castigatori morali” …

  4. […] Blogatu a stat cu ochii pe ceas mereu cand a fost la votIulys ne prezinta o alta fata a campaniei pentru vot.Zoso ne spune ca la ora 20:00 vom avea urmatoarele rezultateVisurat ne spune si el cum a fost la votSorin Tudor ne spune ca PSD invinge… […]

Adaugă comentariu