Renate Weber ataca

1. Trecuta in barca PNL, Renate Weber, pe vremuri consilier al lui Traian Basescu, isi ataca in termeni extremi de duri fostul sef.

L-as crede pe presedintele Basescu ca e sincer interesat de soarta justitiei si implicit a ministerului daca n-ar fi fost asa de multe actiuni care mi-au dovedit ca e interesat numai de unele lucruri din justitie. (…) Poate ca pe unii Presedintele ii convinge ca e de buna credinta. Pe mine, sigur NU. (link)

2. Probabil, numele acesta este predestinat: Insula Serpilor.

Cabinetul de ministri al Ucrainei a prevazut in bugetul pentru 2008 fonduri pentru finalizarea lucrarilor de amenajare a zonei porturare de pe Insula serpilor, dar si pentru deschiderea pe insula a unui Muzeu al Naturii. (link)

3. Ludovic Orban este tentat sa candideze la Primaria Capitalei. La fel si Marian Vanghelie.

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat intr-un interviu HotNews.ro-BBC ca intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei, dar spune ca decizia finala va fi luata in urma unui sondaj de opinie in interiorul partidului. (link)

“Un primar full-option la muncă!” Aşa îi place lui Marian Vanghelie să se caracterizeze. Primarul “care este” are, mai nou, alte priorităţi: prima vizată este Primăria Capitalei. (link)

Astazi, Calin Popescu Tariceanu implineste 56 de ani. Oare ce cadou o fi primit de la Traian Basescu?

Recomandări

Adaugă comentariu