Presedintele jucator: definitii

Refuzat de TVR, Traian Basescu si-a facut intrarea in campania electorala la B1 TV, lamurind electoratul care sunt definitiile “presedintelui jucator”:

Presedintele jucator este echidistant.

Desfăşurarea euroalegerilor simultan cu referendumul e de natură să se constitutie într-un sprijin pentru PD şi PLD. Decizia Curţii Constituţionale nu-i permite să fie membru de partid, dar îi permite să-şi manifeste opţiunea politică pentru o doctrină. (link)

Presedintele jucator nu influenteaza Justitia.

Ministrul Transporturilor Ludovic Orban “s-ar putea să aibă surprize” de la justiţie. Băsescu a spus că ministrul liberal al Transporturilor “fugea ca un lacheu” când omul de afaceri Dorinel Umbrărescu a reclamat că nu-i fuserseră plătite lucrările efectuate. (link)

Presedintele jucator sprijina increderea populatiei in institutiile statului.

“Tariceanu este tributar grupului Patriciu, e dependent de relatia cu PSD-ul, cu Ion Iliescu”, a spus Basescu, sugerand chiar ca premierul este parte a unei „intelegeri de tip mafiot” intre politicieni, oameni de afaceri si unii ziaristi. (link)

Ministrul Justiţiei Tudor Chiuariu este “un tânăr mafiot obraznic”, care serveşte o clientelă şi pe care premierul Tăriceanu nu l-ar fi numit ministru, dacă ar fi fost “dezlegat”. (link)

Presedintele jucator sustine independenta mass-media.

S-au constituit “cel puţin două tandemuri” între oameni de afaceri, politicieni şi patroni media, care vizează denigrarea unor instituţii ale statului”. (link)

Sa votati bine!

Recomandări

Adaugă comentariu