pr365.ro

Impreuna cu echipa primului stagiu de internship, ieri am lansat pr365.ro. Probabil, unii dintre aceia care imi citesc blogul stiu deja. Pe ceilalti, ii invit sa il descopere. Si, mai ales, sa citeasca articolele colegilor mei de internship.

Si, daca tot am ajuns aici: haideti sa dau si ceva “afara din casa”. Asa, ca intre colegi. Prin urmare…

Nu stiu voi cum sunteti, dar eu daca petrec suficient de multa vreme vorbind online cu un om, ajung sa cred ca il cunosc. Da, ca in lumea reala vreau sa spun (“dap, aka irl“). Mai ales daca se si intampla sa vorbim in fiecare zi, dimineata, la pranz, seara, noaptea tarziu, dimineata devreme si in rastimpurile date de aceste repere.

Iar atunci cand acest lucru mi se intampla cu 11 persoane in acelasi timp, nu am ce face, ajung sa cred ca e ceva mai mult decat un simplu grup. Si, vrand, nevrand, ajung sa ma implic emotional, definand grupul printr-o apartenenta: ai mei.

Asa se face ca am planuit cu “ai mei” sa ne vedem la bere. Dupa zece zile in care am vorbit mai tot timpul. Prin urmare, toti cei care eram in Bucuresti, ne-am intalnit la Gradina OAR. M-am simtit excelent, dar nu despre asta vreau sa va vorbesc. Ci despre cu totul altceva.

Va puteti imagina cum este sa iesi cu “ai tai” si, in momentul in care ajungi in fata lor, sa realizezi ca, de fapt, ii vezi pentru prima data? Si ca, de fapt, si ei intre ei se vad pentru prima data? Va puteti imagina ce sentimente poate starni contradictia iscata intre virtual (sunt “ai mei”!) si real (“Salut, eu sunt Sorin, imi pare bine.”)?

Sau, cine stie, poate ca, uneori, devin eu prea sentimental…

PS: Ana-Maria, bine ai venit pe twitter! 🙂

Recomandări

9 comentarii

 1. Suna foarte bine. Sa speram ca si in celelalte etape ale internshipului echipa o sa fie la fel de unita. Sau cine stie, poate se formeaza o mini-comunitate tare interesanta.

  iar PR365 arata foarte bine!

 2. Sorin Tudor

  @ Ligia,

  Multumesc mult! Si eu sper la fel! 🙂

 3. […] 24 iulie, 2009 de albmurdar Din 13 iulie sunt intr-un internship marca Sorin Tudor […]

 4. excelent! mai mai ca m-as baga si eu, daca tot am ramas somer 😛 – pe principiu “ce face omu intre 2 provocari? invata ceva nou/aprofundeaza ceva”
  dar e concurenta mare din cate vad – accepti inscrieri si de la astia mai batrani?

  Bob [Twitter | Blog | LinkedIn]

 5. Sorin Tudor

  @ bob,

  Daca te uiti bine la mine ai sa vezi ca varsta chiar e cea mai mica problema! 🙂 Prin urmare, tu decizi!

 6. Nu e atat vorba despre informatia pe care o transmiti cat despre motivatia pe care o insufli.
  Multumim mult.

 7. Spui de toate, mai putin cum ai reusit sa faci din noi, cei 11- un grup total neomogen, o echipa, cu bune si rele… Da, cred ca nu ai de gand sa dai detalii, poate cand iti vei scrie memoriile.Dar le stim si asta conteaza…
  bob- accepta! eu sunt un exemplu! (nu stiu daca bun sau rau – doar un exemplu)

 8. @nadia – pur intamplator l-am intalnit pe Sorin in seara asta si am avut o discutie faina. cred ca nu am sa rezist tentatiei si am sa ma inscriu, cu riscut de a nu fi selectat.

 9. […] nu am putu sa iau parte din cauza unor probleme pe care nu are rost sa le discut aici. Acum echipa a lansat  un site – pr365.ro care arata destul de promitator. Pentru inceput  gasim interviuri cu Vlad Petreanu, Cristian […]

Adaugă comentariu