Politistii romani iau lectii de balet

Cateva lucruri care m-au amuzat astazi:

Politistii romani iau lectii de balet

“Scopul este acela de a le dezvolta abilitatea de a fluidiza traficul si de a ajunge la o eleganta in miscari care va fi placuta privirii si va putea ajuta soferii care asteapta la culoarea rosie a semaforului sa scape de stres sau de tristete”, afima Dorel Cojan, seful politiei comunitare din Timisoara.

Priviti filmul aici, iar aici puteti citi stirea (va place backgroundul cu Ion Iliescu? 😉 )

Daewoo vrea sa aduca muncitori din Asia pentru santierul naval din Romania

Santierul naval din Romania detinut de conglomeratul Daewoo planuieste sa angajeze aproximativ 300 de muncitori din Asia pana la sfarsitul anului pentru a preveni aparitia unor problemele legate de forta de munca. (link)

Los Angeles Times vorbeste despre Romania

Nu va bucurati, este un articol despre sclavia sexuala, iar despre Romania nu se vorbeste tocmai magulitor.

Mark Juddery vorbeste si el despre Romania

Mai exact, despre cat de mult a insemnat serialul Dallas pentru romani. Si, tinand cont ca serialul este redifuzat pe Romantica, poate inca mai inseamna…

Si, daca tot e sa ne amuzam: stie cineva ce spune Mademoiselle Hiroko aici?

Recomandări

4 comentarii

  1. Imi este cam ruginita japoneza, dar printre randuri am putut citi ca nu e de bine. Se duce de rapa si in rapa comertul stradal si agricultura din sectorul 3. Ea parca ne-ar lua apararea, dar la commenturi cineva ne face praf.

  2. Nea Sorine, primavara ti-a facut chef de ras? Hai ca m-am ras bine de tot! Pacat insa ca la finalul rasului dai in plans! Caci lucrurile astea sunt realitati, nu basme de Petre Ispirescu! 🙁

  3. A friend of a friend, who knows a friend imi spune ca domnisoara care scrie in limbi asiatice se minuneaza de felul in care refolosim sticlele tip PET: reumplute cu vin, tuica sau bors. In Romania, spre deosebire de Japonia, reciclarea este o problema. In Bucuresti, desi exista recipiente pentru separarea gunoiului, sunt pline strazile de PET si cutii si, ceea ce este chiar amuzant, cosurile de gunoi pentru reciclare, de fapt, nu sunt compartimentate.

    Deci, nu zice de bine…

  4. Sorin Tudor

    @ Editor,

    Ok, chiar nu ma steptam sa gasesc o traducere!!! 🙂

Adaugă comentariu