Politicienii platesc pentru blog

Senatorul Viorel Arion este primul politician din PLD care are blog. Un blog integrat, dupa cum se vede, intr-o pagina personala.
Mai mult: Senatorul Viorel Arion este primul politician roman care a comandat o campanie de promovare a propriului site.
Si mai mult: Viorel Arion a cumparat o campanie AdWords dupa urmatoarele cuvinte cheie: “PLD”, “Basescu”, “Blog”.

Sau, altfel spus, pentru o perioada de timp, orice cautare din Romania dupa “blog”, “basescu” sau “pld” va avea afisata in dreapta paginii de rezultate urmatoarea legatura sponsorizata:

(ok, Dane, esti primul in cautarea dupa “blog” 😉 ).

Sigur, exista si metode mai eficiente de promovare, insa, una peste alta, este un inceput, iar site-ul arata mult mai bine decat site-urile colegilor de partid Horatiu Buzatu si Constantin Munteanu (felicitari domnule Arion!).

Si, mai in gluma, mai in serios, doua intrebari:

 • Chiar nu puteti cumpara domeniul pld.ro de la Corcoz Joe Constantine?
 • De ce nu vorbiti cu fostii colegi sa va scoata de aici? 😉

Recomandări

5 comentarii

 1. […] Sorin Tudor semneaza un articol interesat pe blogul sau, despre senatorul Viorel Arion, care e dispus sa investeasca in imaginea dansului. Initiativa de nota 10. Omul are viziune si stie cat de mult conteaza blogul, respectiv internetul. […]

 2. dan

  Am vrut sa scriu si eu despre Viorel Arion mai demult, dar dupa ce am aruncat un ochi pe site si statistici m-am razgandit. Descrierea aleasa e proasta si nu-l ajuta. Plus ca la inceputul campaniei (acum vreo luna l-am observat parca prima data) alesese un buget foarte mic – aparea rar la linkuri sponsorizate.

  PS: da, stiu ca sunt primul. 😀

 3. […] Prezenta sa in blogosfera nu este deloc noua, insa, dupa cum puteti citi si aici, avem de a face, pentru prima data, cu o campanie de promovare a unui blog politic. Ramane de vazut cum va reusi sa isi promoveze senatorul Viorel Arion obiectivele de comunicare in mediul online. […]

 4. Multumesc pentru aprecieri.Am avut mai multe discutii cu dl Corcoz,din pacate nu am ajuns inca la nici o concluzie.Intre timp am lansat situl http://www.pld.info.ro
  ,pentru ca trebuia intr-un fel sa intram si pe net.De altfel,surpriza placuta,pentru mine,este faptul ca destul de multe cereri de inscriere in PLD au venit pe messenger si pe mail,si marea majoritate a acestora sunt tineri.
  Cu stima si consideratie,Viorel Arion

 5. mihaela dobre

  Este un politician deschis comunicarii online, iar daca va fi cel putin la fel si pe plan politic, atunci ar putea ajunge departe. Zilele trecute am gasit un forum care a initiat dezbateri online cu politicieni. Acolo l-am intalnit si pe Viorel Arion, in calitate de invitat al respectivei dezbateri.
  link dezbatere: http://www.mondonews.ro/forum/viewtopic.php?t=125

Adaugă comentariu