Politica si sex

1. La ora aceasta, cam toata lumea stie de spotul cu bloggeri al lui Dorin Boerescu. Chiar daca a strans deja peste 8.400 de vizualizari il prezint si eu, pentru aceia care inca nu l-au vazut.

[Actualizare:] Cateva randuri despre acest spot si in Evenimentul Zilei.

2. Vasile Dancu scrie despre un imens scandal sexual:

Ieri, colegul meu de rubrică de la Ziua de Cluj, Adrian Damiean Groza, un tânar jurnalist de exceptie, a scris un editorial pe o temă gravă, cea a disolutiei statului român, a dezinstituționalizării. Un editorial serios, scris cu mult talent si implicare. M-am uitat in timpul zilei de câteva ori pe siteul ziarului să văd dacă acest articol este vizitat de cititorii inteligenti de pe net. Mi-a venit să nu mai scriu editorialul de azi. Lumea nu se inghesuia să aleagă textul, desi avea un titlu frumos, o parafraza după Musil. Un articol despre o televiziune din Chinteni avea de 5 ori mai multe , unul despre ieftiniri era de 15 ori mai citit, iar unul cu panseurile lui Trombetta avea de 3 ori mai multe accesări.

(…)Unde este ”scandalul sexual” din titlu? Peste tot găsim, doar am stabilit că politica e o curvă după care alergă toți. Dar pentru atributul ”imens” ce dovezi aduc? Nu prea am, era un truc publicitar, imi cer scuze, cititorule! O compensatie pot oferi, totusi: statul se lasă violat zilnic de marii si micii capitalisti, iar păzitorii lui stau de șase, scornind bancuri mestesugite. A propos, stiți ce se intamplă daca un politician ia viagra: creste in inălțime.

Recomandări

7 comentarii

 1. le sta bine la cativa sa se apuce de candidat

 2. […] Voua ce vin va place? Zoso? Manafu? Bobby? Facem un iSell mai vesel?? Sau poate vorbim despre monetizarea blogurilor (2parale.ro), despre politichie (SorinTudor.ro) […]

 3. Neagrigore

  ma uitam la sondajul din dreapta, nu votez si totusi am votat, paradoxal.

 4. Cristi

  @ 2

  Mda, ar fi putut fi interesant, cu stil si vioi. Insa locurile comune au cam intelenit scrierea.

 5. Ina

  Ma intreb cand ne vom putea bucura de idei originale in comunicarea politica din romania?!

  http://uk.youtube.com/watch?v=d8y1e-z1JA0

 6. eu votez cu Tudor Chirila si cu Stelica Popescu! 🙂

 7. Si de la Cargo, o dedicatie speciala:

  “Deschid radiou sa ascult ceva bun
  Dance si manele asta-i totu va spun
  Iau un ziar si privesc peste foi
  Politica, sex totu e un gunoi
  E un gunoi
  E un gunoi”

Adaugă comentariu