Politica 2.0 – minciuna are picioare scurte

Vorbeam, acum cateva zile, despre gogosile vehiculate in legatura cu evenimentul Politica 2.0 – “o initiativa care, de principiu, este intalnita si in Vest”:

Cotidianul si Business Standard – publicatii ale trustului Realitatea – afirma ca Phil Noble, unul dintre speakerii evenimentului, ar fi consilierul lui Obama. Phil Noble nu-si asuma aceasta calitate.

Astazi, Diana Dragomir de la InPolitics.ro -unul dintre organizatori – imi sugereaza sa citesc un interviu cu Phil Noble in Business Standard – publicatie ce face parte din trustul celui de al doilea organizator. Si, cu sufletul la gura – crezand ca mi se va dovedi ca am gresit – citesc.

Insa, stupoare: Phil Noble recunoaste ca nu este consilierul lui Obama! Ceea ce inseamna ca Politica 2.0 a fost promovat prin “denaturarea adevarului”:

Cum ati inceput colaborarea cu Barack Obama?

Lucrez de multa vreme ca voluntar in campania lui Barack Obama. M-am implicat cu mult inainte de a anunta. Am fost foarte impresionat de speech-ul lui de la conventia din 2004. Lucreaza cu multi oameni si le-am spus ca sunt interesat de consiliere.

Totodata, locuiesc in South Carolina, stat care a fost extrem de important pentru Obama. De atunci am incercat sa ofer idei si sfaturi despre online. Nu apar pe lista membrilor stafului, nici macar pe lista de consultanti, dar ii ofer sfaturile mele.

Diana, iti multumesc pentru ca m-ai invitat la Politica 2.0, insa intre consultant si voluntar exista o diferenta extrem de mare. La fel de mare ca si intre consultanta si sfaturi.

Recomandări

6 comentarii

 1. […] via sorin Tags: basescu, mizerii, politica, romania […]

 2. sorin … tre sa ma inveti sa pup [editat] popii, popa [editat] poala mea …

  cum era expresia?

 3. Sorin Tudor

  @ Piticule,

  Expresia nu continea trivialitati. Sper sa nu te surprinda ca exista si expresii fara trivialitati… 😉

 4. au dat search si au postat comment-uri peste tot unde scria de nea Filip asta… vezi si blogul cui stim noi (cel nou, refacut de mine).
  si acolo au postat acelas mesaj.
  spameri :-s

 5. […] aici cum Phil Noble, principalul invitat al evenimentului Politica 2.0, recunoaste ca este un simplu […]

 6. […] capul de afis al evenimentului Politica 2.0, evenimentul despre care am tot vorbit (aici, aici, aici si aici). In campania din 1994, Carl Bildt, pe atunci inca premier al Suediei, si-a acuzat […]

Adaugă comentariu