PNL: in preistoria comunicarii politice

PNL arunca Romania in preistoria comunicarii politice. Nici macar Gigi Becali, nici macar Vadim Tudor, nici macar FSN-ul lui Ion Iliescu nu au facut o asemenea gafa… Gafa?! Ceea ce a facut PNL se afla cu mult deasupra oricarei catalogari. Sau, mai bine spus, dedesubt…

Comunicat de presă

Biroul de presa al PNL este imputernicit sa precizeze ca toate informatiile difuzate de agentia de presa Hotnews sunt simple stiri inventate, menite sa manipuleze opinia publica.

A devenit o practica a acestei agentii citarea unor asa-zise surse anonime pentru difuzarea unor dezinformari si speculatii in locul stirilor autentice.

Daca informatiile ar fi adevarate si nu ar fi vorba decat de stiri fabricate, agentia de presa Hotnews ar fi citat persoanele care le-au pus in circulatie.

Avand in vedere minciunile si speculatiile difuzate astfel, este clar ca agentia de presa Hotnews actioneaza intr-un mod penibil si descalificant pentru intreaga media romaneasca.

19 decembrie 2007, Biroul de presă PNL

(sursa: Hotnews.ro)

Mi-e rusine sa dau link spre oameni din PNL sau spre consilieri ai PNL. Mi-e rusine sa dau telefoane, mi-e rusine sa pun intrebari. Mi-e rusine de rusinea lor. Si de faptul ca, in Romania anului 2007, un partid de guvernamant s-a putut face de rusine intr-un mod atat de grotesc…

Recomandări

7 comentarii

 1. Mie nu mi-e rusine. Mi-e doar sila si scarba.

 2. Mie nu mi-e rusine… Mai degraba mi-e rusine de Hotnews si Realitatea si alti jurnalisti.

 3. […] 6. În meciul Băsescu – Guvern PNL scorul este acum de 4-0. Două goluri le-a dat chiar marinarul (Atanasiu şi Chiuariu). Dar liberalii şi-au băgat în poartă două autogoluri (Remeş şi Orban). Absolut ridicol (vorba lui Sorin Tudor) comunicatul PNL pe chestiune în care, dacă vă vine să credeţi, îi atacă pe cei de la Hotnews. […]

 4. Cristi

  Comunicatul de presa al PNL imi aduce aminte de ‘alocutiunile’ rostite de Iliescu Ion cu vehementa de comisar sovietic (“golanii de la Universitate”, “drogatii care dorm in corturi”, “Caposul” etc.).
  Daca in ’90 nevroza maselor incerca o sublimare in teama de drogati si de mosieri (“Strainul”), acum ia chipul paranoiei care vede dezinformare si servicii secrete peste tot. Daca s-a mizat pe noul chip al nevrozei romanesti, atunci comunicatul ar putea avea un “point”. Limbajul si tonul comunicatului, insa, “dezmint cu hotarare” aceasta afirmatie.

 5. moshu49

  Înteleg: ai început cu apa moartã, “PNL arunca Romania in preistoria …” si ca orice jurnalist în picioare termini în realitate/adevãr cu apa vie, despre cum “… in Romania anului 2007, un partid de guvernamant s-a putut face de rusine intr-un mod atat de grotesc…”. Corect, absolut corect!
  La care, ca atenuantã (sau agravantã?), sã nu uitãm cã ieri au avut si “Gala T(împiteilor)NL” la care se consumã în draci!
  Pãrerea mea! 😉

 6. Oamenii astia par pur si simplu incapabili sa reactioneze corect si coerent la o criza. Parca cineva ii indeamna direct sa aleaga doar pasii gresiti, sa faca tocmai lucrurile pe care majoritatea indivizilor le vor interpreta ca fiind negative…

 7. Zic si eu, nu dau cu paru'

  Rusine imi e si cu liberalii lu peshte, da’ rusine imi este si cu Realitatea lu vintu-gelsor-fni- etc….!

Adaugă comentariu