Olimpiadele Comunicarii: felicitari tuturor!

Intr-o tara in care actiunile politicienilor se dovedesc a fi, cel mai adesea, inepuizabile resurse de divertisment (da, suntem tara lui rasu’-plansu’), a te interesa de politica este un act de responsabilitate. Si, de ce nu, un act de curaj.

Cu acest gand am ajuns ieri la interviurile de preselectie de la proba de Comunicare Politica, unde, alaturi de Andrei Stoiciu (Idee) si Stefan Stanciugelu (SNSPA) am facut parte din Board.

Concluzia zilei de ieri? Multumesc tuturor echipelor participante. Le multumesc pentru optimism, pentru pasiune, pentru efort si ingeniozitate.

Sigur, fiecare dintre concurenti mai are inca multe de invatat (in defintiv, fiecare dintre noi avem inca multe de invatat). Iar in timpul interviurilor am incercat sa-i determin sa priveasca lucrurile si din alte puncte de vedere. Insa, asa cum spuneam in mesajul pe care l-am adresat concurentilor,

este o meserie frumoasa. Iar voi sunteti cei care ati decis sa nu va limitati la a critica. Si sa faceti pasul urmator: ati decis sa construiti.

Ieri am avut inca o dovada ca nu m-am inselat. Mult succes finalistilor si, inca o data, felicitari tuturor participantilor!

Ma bucur sincer ca v-am intalnit.

Recomandări

3 comentarii

 1. anonimu

  dap, asa cum ziceam si la Olimpiada, :D, din punctul meu de vedere, domn Sorin, blogul Elenei Udrea este o mizerie cu eficienta redusa, dar prin faptul ca orice mizerie scrisa de ea este automat si gratuit pus de Libertatea in prima pagina, ceea ce creaza / mentine notorietatea, se cheama ca este un blog eficient in ceva, nu?
  Ca doar asta se invata la scoala politica: nu conteaza ce se vorbeste despre tine, numai sa se vorbeasca…

 2. Sorin Tudor

  @ Anonimu,

  1. Nu cred ca asa ceva va invata la scoala. Cred ca folosesti doar o parte a informatiei (pentru ca, nu-i asa, nu-mi vine sa cred ca n-ai fost atent la partea complementara sau – Doamne fereste! – ca n-ai vrea sa faci legatura intre doua informatii);

  2. Parerea mea despre blogul cu pricina o gasesti accesand tagul Udrea;

  3. O “mizerie” – indiferent de cazul luat in discutie – nu poate fi pur si simplu “mizerie” pentru ca asa spune unul sau altul. De pilda: daca actorul politic X si-a propus sa foloseasca blogul doar pentru mediatizare si mai si reuseste acest lucru, atunci se cheama ca si-a atins obiectivul (folosindu-se sau nu de o mizerie). Fireste, vorbesc la general, sperand ca pentru cazul particular ai zabovit putin la punctul 2.

  4. “Anonimu” e atat de boring!!! Daca tot ai avut “curajul” de a folosi cuvantul “mizerie”, dar ti s-a parut sub rangul tau sa-ti dai numele, macar puteai fi mai inventiv…

 3. Multumim pentru cuvintele frumoase si ne vom vedea curand adica la Conferintele Olimpiadelor si ulterior la Prezentarile finale! Asteptam in continuare indrumari si speram sa ajungem cat mai sus in comunicarea politica din Romania si sa reusim sa schimbam ideea de politica, sa fie una “pe bune” nu balci si circ cum e acum! Echipa TODD’s Politics promite sa faca treaba multa si buna si sa fie mult mai ok decat la preslectii! 🙂

Adaugă comentariu