Oala cu mizerii

Dupa cum era de asteptat, oala cu mizerii a politicii romanesti a inceput sa dea iar in clocot. Incalzita de mintile unor indivizi care se cred strategi electorali.

Citesc in “Libertatea“:

In ultimele zile, un zvon incitant circula cu tot mai multa insistenta in lumea politica: Calin Popescu Tariceanu are, se pare, mari probleme in casnicie. (…)S-a zvonit, de asemenea, despre o idila a sotiei premierului cu un sepepist. Surse parlamentare sustin ca ar fi vorba chiar de unul dintre cei care ii asigura paza personala lui Tariceanu, care ar fi fost schimbat din functie din aceasta cauza. Presa afirma insa ca nici premierul nu e prea cuminte si ca ar avea o relatie cu o frumoasa blonda, angajata la PNL.

“Zvonuri” comentate – vai, ce “intamplare”! 😉 – doar de parlamentari PLD si PD si preluate, dupa bunele reguli ale unei actiuni de dezinformare, de catre Evenimentul zilei.

Nu sunt un partizan al lui Calin Popescu Tariceanu. Mai mult, consider jocul politic al acestor zile lipsit de o miza reala. In plus, nu sunt un “inger”: am lucrat destul timp in zona marketingului politic pentru a sti ca acela care nu suporta caldura nu ar trebui sa intre in bucatarie.

Cu toate acestea, spun ca exista limite care nu ar trebui incalcate. Chiar si pentru mizeriile electorale.

Recomandări

Adaugă comentariu