Noul HR-Romania

Portalul de recrutare HR-Romania.ro se afla in fata unui nou inceput: un nou look, noi servicii, noi obiective si noi provocari.

Asa cum este firesc, inca mai sunt destule de facut. Stiu, insa, cata pasiune a fost investita in acest proiect si am incredere in profesionalismul echipei.

Drumul spre top nu este niciodata usor. Mult succes, HR-Romania!

Recomandări

7 comentarii

 1. Nu stiu cum arata varianta precedenta, dar aceasta arata foarte bine. Totusi, imi lasa impresia de template cumparat.

 2. Se pare ca ma pot abona la newsletter cu orice adresa de mail, sau, daca dezactivez JS, ma pot abona fara nici o adresa de mail.

 3. Maria

  De data asta berea o dau eu.

 4. […] HR Romania.ro s-a relansat dupa cum ne anunta Sorin Tudor. Ca o prima impresie designul arata bine, sa vedem ce vor putea face in privinta serviciilor, servicii de care e mare nevoie avand in vedere criza de personal din Romania, cam din toate domeniile. Va las sa descoperiti singuri ce ofera mai nou site-ul; eu l-am folosit in trecut, nu m-a dat pe spate atunci, astept cu interes acum… […]

 5. Sorin Tudor

  @Cosmin,

  Daca sunt utilizatori care isi doreasca atat de mult sa se aboneze “anonim” la newsletter incat sa mearga pana la dezactivarea JS, nu vad de ce i-am opri. In definitiv, munca lor merita cumva rasplatita! 😉 Glumesc, fireste! Multumesc mult pentru feedback. 🙂

  @RD

  Dupa cum zice Maria, “cere si ti se va da”! 😛

 6. sustin HR-Romania si formatul actual este f ok, usor de navigat 😛

Adaugă comentariu