New Media si Orlando Nicoara

Luni, 12 noiembrie, cu ocazia lansarii volumului New Media, ma voi intalni pentru prima data cu Orlando Nicoara:

La eveniment vor vorbi domnii Orlado Nicoara, Director General MediaPro Interactiv, Vlad Stan, Managing Director Vodanet, Radu Sitaru, Director adjunct Netbridge Development, Sorin Tudor, Managing Director Project 365 Communication si Bogdan Hrib, Director Tritonic (mai multe detalii pe blogul cartii).

O intalnire care ma bucura sincer. Asa cum ma intristeaza sincer decizia lui Orlando de a lua “o lunga pauza” de la prezentarile publice. O decizie pe care o respect si pe care (cred ca) o inteleg.

Intr-o lume prea grabita si, deseori, prea nerabdatoare, oamenii de internet au ajuns asemeni fotbalistilor: la 25 de ani sunt deja “jucatori maturi”, la 30 de ani sunt “antrenori-povestitori”, iar la 40 de ani sunt… Sorin Tudor ;).

Si, in timp ce Vlad ne provoaca la discutii despre ce este leadershipul, Orlando demonstreaza ce este leadershipul, fara a scoate un cuvant, “lasandu-i si pe altii sa vorbeasca” si devenind astfel, inca o data, un pionier in .ro.

Asa cum am spus, respect deciza lui Orlando. Chiar daca, sunt convins, oamenii din internet – si nu numai ei!- au, in continuare, mare nevoie de prezentarile sale.

Revenind la intalnirea de luni: ce poate fi mai frumos decat ca la o lansare a unei carti care vorbeste despre noile media sa se reuneasca toti cei care iubesc cu adevarat internetul? Si, chiar daca suna poetic, o voi spune: sufletul noilor media este dat tocmai de aceasta dragoste pe care oamenii din internet o au pentru domeniul in care lucreaza.

Da, ne vedem luni!

Recomandări

4 comentarii

  1. […] Are loc lansarea mult comentatei carti New Media luni, 12 noiembrie, ora 18.30, la Cafeneaua Festival 39 (Str. Franceza, nr. 62-64, rondul Unirii, in spatele Hanului lui Manuc) asa cum anunta si Orlando (care ne mai anunta si ca nu va mai fi prezent la conferinte ca si speaker), iar Sorin ne anunta si prima intalnire cu Orlando face-2-face Ocazie rara, facem poze ;)? Taguri: new media […]

  2. Inteleg ca Orlando la 40 de ani = Sorin Tudor? 🙂

  3. Sorin Tudor

    @ Adriane,

    Sunt si eu poet si tu razi de mine… 😛

  4. […] Deci azi ne vedem in Festival 39. Vin Sorin Tudor si Orlando Nicoara, soarecele si pisica noiembrielui trecut. […]

Adaugă comentariu