netBridge 2.0

Incepand cu 01 martie 2007, toate proiectele netBridge vor fi reunite in cadrul unei noi companii, NetBridge Development. Noua companie va avea ca principal obiect de activitate gestionarea proiectelor curente si dezvoltarea unor proiecte noi. Director General al Netbridge Development va fi Cristian Bonciu, iar Radu SITARU va ocupa functia de Director General Adjunct.

In ceea ce priveste Netbridge Investments, aceasta se va concentra in jurul agentiei de publicitate Boom.ro, ocupandu-se, cu precadere, de vanzarea publicitatii online. Director General al Netbridge Investments va ramane Cristian Petriceanu, iar Valentin OERU va ocupa functia de Director Executiv.

In continuare, comunicatul de presa:

NetBridge: Investitii si Dezvoltare

Bucuresti, 27 februarie 2007 / netBridge/

Incepand cu 01 martie 2007, proiectele Netbridge vor fi dezvoltate
in cadrul unei noi companii – Netbridge Development

Interesat de dezvoltarea proiectelor pe piata online din Romania, actionariatul Netbridge a decis ca, incepand cu data 01 martie 2007, toate proiectele sa fie reunite in cadrul unei noi companii, NetBridge Development.

“Este un pas firesc in evolutia netBridge. Este un pas care a survenit ca urmare a dezvoltarii noastre accelerate si a specializarii din ce in ce mai accentuate a serviciilor pe care le oferim”, a declarat Cristian PETRICEANU, Director General al NetBridge Investments.

Noua companie, Netbridge Development va avea ca principal obiect de activitate gestionarea proiectelor curente si dezvoltarea unor proiecte noi. Director General al Netbridge Development va fi Cristian BONCIU, fost Director General Adjunct in cadrul Netbridge Investments.

“Netbridge Developments are ca obiective atat dezvoltarea proiectelor existente – www.OKazii.ro, www.Trafic.ro, www.MyJob.ro, www.HR-Romania.ro, www.Curs-valutar.ro, www.Hit.ro, www.Auto.ro si www.Animale.ro – cat si dezvoltarea unor noi proiecte de succes”, declara Cristian BONCIU.

“Ne asteapta provocari noi si un mare volum de munca. Actionariatul a decis sa mizeze pe forta actualei echipe si pe capacitatea de a lansa, dezvolta si sustine proiecte de succes”, afirma, la randul sau, Radu SITARU, Director General Adjunct Netbridge Development.

In ceea ce priveste Netbridge Investments, aceasta se va concentra in jurul agentiei de publicitate Boom.ro, ocupandu-se, cu precadere, de vanzarea publicitatii online.

“Pornind de la expertiza curenta, NetBridge Investments va dezvolta noi servicii care sa vina in intampinarea dezvoltarii pietei de publicitate online”, declara Valentin OERU, noul Director Executiv al Netbridge Investments.

Recomandări

2 comentarii

  1. so_be_it

    Develop_a_Passion at netBridge Development dot ro

    😀

  2. Marius

    netbridge e prima companie ca valoare din online-ul romanesc. separarea apelor, proiectele cu proiectele, publicitatea cu publicitatea este ceva normal.

    tot inainte baieti ! bravo !

Adaugă comentariu