Nesimtire?

Radu Berceanu este unul dintre ministrii PD-L. Adica al unui partid care, de fiecare data cand are ocazia, se declara “de dreapta”.

Mi se pare mie sau, in aceste conditii, a incerca sa profiti electoral de pe urma lui Ceausescu aduce, macar un pic, a nesimtire?

“Daca nu semnam cu Bechtel ceea ce incercam sa obtinem pentru anul asta printr-un protocol, atunci ne indreptam spre un adio, e adevarat dureros, insa nu putem accepta un contract in care Bechtel are toate drepturile, iar statul roman toate obligatiile. Singura lor problema e cum sa mai ia cateva milioane de euro si sa nu dea nimic, (…) Pentru ce s-a intamplat la Autostrada Transilvania, daca mai traia Ceausescu, ii spanzura pe toti“, a declarat ministrul Transporturilor. (Sursa: Romania Libera)

Recomandări

4 comentarii

 1. pariem cine va fi castigorul licitatiei dupa ce reziliaza contractul cu bechtel? 🙂

 2. poate e si nesimtire.
  ori aduce vb de ceausescu din cauza ca sunt romani care il regreata pe compostatul de la targoviste,
  ori..
  este el insusi un nostalgic..
  cand imi amintesc insa de afacerile lui Berceanu din Dolj, imi e greu sa cred ca un capitalist la el este nostalgic…

 3. Pardon, dar cred ca incurci planurile. Faptul ca epoca Ceausescu este una de trista amintire, nu inseamna ca nu mai trebuie sa vorbim despre ea deloc, ca a fost introdusa intr-un fel de blacklist public.

  Mentionarea lui Ceausescu intr-o comparatie, in care subiectul era total altul, nu mi se pare deplasata. But maybe it’s just me.

 4. Cristi

  @ dAlmon

  Care sunt “planurile” incurcate?
  Si care este logica / validitatea acestei comparatii?
  Nu stiu cum esti tu, dar in genere opiniile se sustin cu argumente logice.

Adaugă comentariu