Miron Mitrea la Primarie?

1. Saptamana trecuta, de la rusi au venit lectiile de marketing politic. Oare prin staff-urile de campanie s-o fi invatat cate ceva?

2. Cristi Sutu face public unul dintre cele mai la moda zvonuri politice ale saptamanii: Miron Mitrea ar putea candida la Primaria Capitalei. Un zvon care, daca s-ar confirma, ar incurca o gramada de calcule si ar da pentru prima data o sansa reala de castig PSD. Obiectii? Ok, pana la obiectii, vin si eu cu o intrebare:

in cazul in care Miron Mitrea va accepta sa faca acest (imens) serviciu partidului, cum credeti ca va arata structura de conducere a PSD la cateva luni de la alegerile locale?

3. Si vorbind de structura de conducere a PSD: astazi Adrian Nastase afla daca dosarul Zambaccian se intoarce la DNA.

4. Pana una, alta, lupta politica a inceput in forta cu forta:

Gheorghe Saghian, şeful de campanie electorală al PSD Galaţi pentru alegerile locale, a fost bătut sâmbătă dimineaţă de doi indivizi necunoscuţi, în centrul oraşului.

5. Si, pentru aceia care nu suporta violenta, cateva povesti de adormit copiii:

Daniela Popa, presedintele Partidului Conservator: Vrem un scor electoral cel puţin egal cu cel din 2004, de sase, sapte la suta, care ne-a propulsat pe scena politicii romanesti. Pentru asta, nu vom face pomeni politice si nici aliante.

Mai mult: Presedinta PC s-a aratat nemultumita de faptul ca o parte a presei continua sa puna pe partidul sau stampila de “partidul antenelor lui Voiculescu” si spune ca Antena 1, 2 sau 3 s-au dovedit intodeauna impartiale si profesioniste.

6. Iar daca v-ati amuzat citind cum un presedinte de partid numit Popa vorbeste despre pomeni politice, atunci cititi si asta: politicienii ispitesc clerul cu pomeni electorale. Vorbea aceea: sa fie primit! 😉

Recomandări

2 comentarii

  1. Semantic

    Domnu Tudor,
    la punctul 2, Mitrea nu mai poate controla nici macar macro-scenografia strategiei electorale PSD daramite sa mai si castige altceva decat un simplu loc de parlamentar. El este tributar modelelor de ocultare politica tipic psdiste, nu imi pare un candidat credibil.
    La capitolul “pregatire si lansare disciplinata” Blaga deja are un avans iar ritmul pe care il va impune va fi mult prea alert pentru asmaticul PSD, chiar si pentru acela PSD din perioada “roz” Cozmanca.

  2. Semantic

    Si sa nu uit, Liviu Negoita vorbeste periculos de putin, hehehee.

Adaugă comentariu