Mircea Geona, numbar uan!

Cand m-am trezit de dimineata (si, credeti-ma, din motive independente de vointa mea chiar m-am trezit de dimineata), am gasit pe Twitter un mesaj de la Razvan:

@sorintudor se pare ca s-au pus in miscare internautii PSD, a ajuns mircea geoana nambar uan la tine in sondaj. Vezi si ipiurile votantilor?

Ma uit la sondaj, sondajul se uita la mine. Amandoi suntem nedumeriti.

Prin urmare, ma uit la cine a votat si observ ca ambii doi dintre fanii lui Mircea Geona au avut de lucru seara trecuta.

[TABLE=19]

Fireste, am adus corectiile necesare. Iar la momentul scrierii acestei insemnari, sondajul arata asa. Iar daca pana ieri votarea multipla era restrictionata de cookie, acum este restrictionata de cookie si IP (masura nedreapta pentru aceia care, la munca, au pc-uri care ies printr-un singur ip, insa ceva mai sigura).

Ce ar mai fi de adaugat? A, da: doar fanii lui Mircea Geoana au votat multiplu. Si o intrebare:

credeti ca, data fiind intamplarea prezentata, ar trebui sa sterg toate rezultatele si sa repornesc sondajul de la zero?

Recomandări

11 comentarii

  1. […] Tudor scria, zilele trecute, că s-au pus spammerii de serviciu de la PSD pe lăsat comentarii pe bloguri. La articolul precedent, mă trezesc cu vreo cîţiva băieţi care-mi amintesc de existenţa unor […]

Adaugă comentariu