Manusile lui Bute scoase la licitatie pe Okazii.ro

Toți românii pot licita, accesând în perioada 1 – 14 noiembrie okazii.ro/campion, pentru perechea de mănuși cu care Lucian Bute și-a apărat titlul mondial.

Okazii.ro, cel mai mare site de comerţ online din România, scoate la licitație mănușile cu care Lucian Bute și-a apărat, la București, titlul de campion mondial la categoria supermijlocie IBF. Meciul din 9 iulie, câștigat în fața francezului Jean-Paul Mendy, a fost unul dintre cele mai importante evenimente sportive organizate vreodată în România și unicul moment în care Lucian Bute și-a apărat centura de campion la București.

În urma evenimentului, Lucian Bute a oferit mănușile primului său antrenor, Felix Păun, pentru a strânge banii necesari renovării Clubului de Box din Pechea, județul Galați, acolo unde sportivul și-a început cariera. Antrenorul a ales Okazii.ro pentru a fi partener organizator al licitației.

Banii strânși în urma licitației vor fi folosiți pentru renovarea sălii Clubului de Box din Pechea, unde campionul mondial și-a început cariera în sport.

(fragment din comunicatul de presă Okazii.ro)

Recomandări

Un comentariu

  1. […] a fost promovata de David Pripas, Alex Tunaru, Ionut Bunescu, Alin Pandaru, Cristian China-Birta, Sorin Tudor, Cezar Vasile si Valentin […]

Adaugă comentariu