Manele, bloguri, politica

Va mai aduceti aminte de afisele acelea pline cu manelisti care asa, “la sto”, purtau si numele unor invitati care habar nu aveau ca sunt trecuti pe afise?

Ei bine, Horea Badau, “ardeleanul” de la Asociatia Consumatorilor de Media, pare a-si aduce aminte perfect de ele. Si pare a tine mortis sa aduca aceste “tepe” in online.

Altfel nu pot sa-mi explic cum de numele meu apare pe anuntul de pe Metropotam al ACM printre cei care, se spune, ca ar fi confirmat prezenta la eveniment (pentru a nu exista dubii ca este vorba de mine, linkul de la Sorin Tudor duce la acest blog).

Nu am confirmat vreodata prezenta la acesta. Mai mult: inca de duminica am spus raspicat ca nu voi lua parte la eveniment. Si chiar mai mult: insemnarea in care am spus ca nu voi participa la evenimentul ACM are link catre blogul lui Horea Badau, asa cum se poate observa si de aici.

Horea, ai vreo explicatie plauzibila pentru aceasta intamplare pe care altii s-ar grabi sa o catalogheze ca nesimtire?

Pana una, alta, ma bucur ca macar numele mi s-a scris corect si nu sunt in pielea lui Pahone

[Actualizare:] Horea Badau considera ca vina apartine coordonatoarei de PR de la Club A.

Recomandări

10 comentarii

 1. Nici eu nu am confirmat prezenta.
  Din contra! Am infirmat explicit pe blog participarea …

 2. cand eu va zic ca ala e doar un cretin penetrator de studente, voi cereti linkuri….

 3. […] Detalii la Sorin Tudor. […]

 4. Toate ca toate da aia cu PAHONE este mortala :))

 5. @ sorin: nu este greseala mea. cei din club a au trimis la metropotam lista cu invitatii, nu cu confirmarile (dar au modificat-o ca si cum ar fi vorba de confirmari). am vazut si eu afisul lor si am cerut sa faca altul, pe care l-am lipit cu mana mea prin facultati. pe care am trecut numai confirmarile, bineinteles.
  aseara, cand am ajuns in club a si am vazut afisul facut de ei, l-am dezlipit cu mana mea.
  nu imi cer scuze in numele club a pentru ca este greseala lor nu a mea. eu nu am trimis niciun mail la metropotam, dar ei au facut-o. te rog sa te adresezi coordonatoarei de PR de la Club A. nu este la prima greseala de acest gen. o cheama gabi.
  daca vrei, am sa ma adresez eu in numele tau si sa iti transmit raspunsul lor.
  ai vazut ca pe blog am trecut totul corect. la fel si in mailul pe care l-am trimis jurnalistilor
  multumesc pentru prezumtia de nevinovatie (a existat?)
  si, nu pot sa nu ma amuz citind ce scrie arhi:)
  toate bune
  horea

 6. Si eu am fost scris cu ”C” dar afisele finale au continut doar invitatii ce au confirmat. Afisul initial (teaser) contine o pleiada de invitati dintre care 40% confirma.

 7. Semantic

  Eu zic ca e de bine domnu’Tudor.

 8. @ krossfire: imi pare rau ca ai fost trecut cu ”c” in afisul facut de Club A. Initial scrisesera ”boggeri” in loc de ”bloggeri”, deci se poate si mai rau. Ai vazut ca pe afisul facut de mine si lipit in facultati este scris corect numele tau (de blogger).
  Cat despre ”pahone”, nu pot sa spun decat ca tipul care a tehnoredactat afisul Club A (Nestor, pre numele lui, lucrator in Twice) este…. (nu am cuvinte).
  Au mai facut astfel de greseli si la dezbaterile precedente. Dar, ca urmare a celor intamplate acum, am luat decizia sa ma intalnesc cu patronul Club A, sa-i prezint situatia si sa-i cer sanctionarea celor vinovati. Iar pe viitor, PR-ul din Club A nu va mai trimite invitatii. Voi trimite eu tot.
  Lui Nestor (tehnoredactorul), nu prea ai ce sa-i faci. I s-a ”facut scandal” la fiecare greseala si a luat-o de la capat.

 9. […] Dupa ce am ajuns acasa am aflat, fiind destul de sictirit deja de unele chestii de la intrunire, si chestia asta. […]

 10. pentru ca iti eram dator cu un raspuns: gabi, pr-ul club a este, de la 1 iunie, fostul pr al club a. deci, astfel de greseli nu se vor mai repeta. toate bune si m-as bucura sa ne vedem la intalnirea politicieni-bloggeri pe care o organizam lunea viitoare

Adaugă comentariu