Lovemark: Trafic.ro

De ceva vreme afirm ca Trafic.ro este cel mai important brand al Internetului romanesc. Este insa Trafic.ro un lovemark?
In ceea ce ma priveste, raspund cat de poate de raspicat: DA!
Chiar daca se vor gasi carcotasi care sa-mi rastalmaceasca spusele (in cele din urma, da, “carcoteala” e buna! 🙂 ), recentele scripturi dezvoltate de Vivi si Filip si, mai ales, toti aceia care le vor folosi (da, scripturile merita folosite!) nu vor face decat sa-mi intareasca afirmatia: love(mark) Trafic.ro!

Recomandări

31 comentarii

  1. @Ruxx : “La wordpress.com eu ma aflu in imposibilitatea de a-mi “instala” trafic.ro… Pentru ca nu se poate… Nu se poate javascript sau CSS… Si… astept cu nerabdare momentul in care trafic.ro va fi disponibil… oricui… ”

    Aici gresesti mult. Nu poti instala nici Google Analytics la WordPress.com, versiunea GRATIS de WordPress gazduita pe server-ele lor. Si de fapt nici un tool de genul acesta pentru ca marea lor majoritatea sunt pe baza de javascript.

    PUR SI SIMPLU VINA ESTE A CELOR DE LA WORDPRESS.COM. Ei nu permit pentru conturile gratis gazduite de ei chestia asta. Ca solutii ai fie mutarea la alta gazda de blogging care permite sau cont platit pe server-ele lor (vreo 200 USD pe luna 😛 ) sau instalarea soft-ului WordPress.com pe un server de-al tau (sau inchiriat) pentru vreo 5-10 USD pe luna.

Adaugă comentariu