Invitatie la un spectacol de exceptie

Un eveniment absolut special: etapa expozitie/instalatie/spectacol a operatiunii Povestind Bucurestiul.

Expozitia nu va fi doar un loc închis în care lumea să vadă nişte fotografii şi nişte texte, ci va fi un spaţiu “mobilat” cu spectacole de teatru labirint. Teatrul labirint este o formulă de teatru participativ personalizată. Fiecare spectator parcurge un traseu de la un constructor de labirint la alt constructor. Potenţialii spectatori, cărora noi le spunem participanţi, sunt pasaţi de la un constructor la altul, pe un traseu predeterminat.” (Lucian Branea)

Atentie: numai simbata (23 mai) si duminica (24 mai) va avea loc un… sa-i zicem spectacol.

Dat fiind ca invitatii la acest sa-i-zicem-spectacol parcurg individual un itinerariu (adica nu impreuna cu un alt grup de invitati), sunteti rugat/e sa va programati pana cel tirziu joi (21 mai) seara, pentru una din aceste doua zile – intr-o anume jumatate de ora in intervalul orar 13-16 (ex.: Salut, e cam din scurt invitatia, dar ma programez pentru duminica in intervalul 15-15.30 :).

Programarile se fac la recounting.bucharest@gmail.com.

Pentru ca participantii intra ‘pe traseu’ la intervale de aproximativ 10 minute unul de altul, programarea (si respectarea ei) este fundamentala pentru buna desfasurare a intregii operatiuni – orice intirziere a unui participant genereaza o unda de soc pentru timing-ul intregului sa-i-zicem-spectacol care se propaga la nivelul intregii dupa-amiezi. Durata intregului itinerariu la circa 40 de minute.
Dat fiind ca fiecare participa individual la acest sa-i-zicem-spectacol, fiecare insotitor presupune o programare separata.
In acest sa-i-zicem-spectacol nu veti fi spectactori, ci spect-actori 🙂 In consecinta, nu va prea fi de fotografiat/filmat pe parcursul lui sa-i-zicem-spectacol, deoarece aceasta v-ar perturba propria experienta.

Recomandări

Adaugă comentariu