Imprumuturi sociale pentru studenti

In urma opiniilor pe care le-am exprimat pe ResponsabilitateSociala.ro cu privire la implicarea bloggerilor in campaniile de CSR, am primit din partea lui Denis Penoy urmatorul mesaj:

Am citit de curand interviul acordat de dumneavoastra pe responsabilitatesociala.ro privitor la implicarea bloggerilor in campaniile de CSR. Noi am vrea sa va propunem mai degraba sa va implicati in sustinerea unei cauze sociale.

Publicul nostru tinta este format din studenti si tineri care vor sa se perfectioneze intr-un domeniu, insa nu isi pot permite sa isi continue studiile sau sunt nevoiti sa se angajeze pentru a termina facultatea. Pentru a-i sustine, acordam imprumuturi cu dobanda foarte scazuta, costurile suplimentare fiind acoperite de fundatie. Accesul la aceste imprumuturi se face in urma unui interviu prin care sunt selectionati tinerii responsabili si preocupati de educatia lor.

Pentru a ajunge la acest public-tinta, am ales in special comunicarea online. Motiv pentru care ne-am creat si un blog, equalis.wordpress.com (tocmai ne-am intors din vacanta, inca nu e actualizat), in care includem mai multe info despre activitatea noastra si oferim posibilitatea studentilor sa intre in contact direct cu noi.

Puteti afla mai multe despre imprumuturile sociale pentru studenti si accesand Equalis.ro.

Recomandări

Adaugă comentariu