Guerilla lui Blaga

Pe ultima suta de metri a campaniei electorale, Vasile Blaga porneste propria varianta de Guerilla Digitala.

Pe home page, un banner de pe care lipseste un semn de intrebare

Ce alegi la primarie? Un sarpe simpatic? Sau vrei un buldog serios

(aha, deci e sarpe simpatic nu sarpe cu ochelari) conduce in pagina De-a rasu’-plansu’:

Sarpele simpatic este un personaj dragut, carismatic, care vorbeste mult si te convinge usor. Sarpele pe care il cresti la piept te va musca, mai devreme sau mai tarziu, aducand cu el si pe Iliescu, Hrebenciuc, Mitrea etc.

Buldogul serios nu e prea simpatic, sa fim seriosi… Buldogul iti este prieten devotat, credincios si plin de energie. Exact ce-i trebuie Bucurestiului.

Vai, ce condei fin, ce umor nemaipomenit si ce impuls irezistibil te cuprinde in a raspandi aceste mirifice poante!!!

In rest, imagini primite de la sustinatori si video primite de la sustinatori care nu sunt realizate de stafful electoral sau la comanda acestuia. Evident!

Recomandări

8 comentarii

 1. Clarisa

  mda… esti obiectiv. (?)

 2. Semantic

  @Clarisa,
  Extrordinar! ce descoperire, sper ca nu aveai nici o indoiala…sau aveai(?)

 3. De campania lui Blaga tot GMP se ocupa? Abordarea seamana cu cea pentru campaniile lui Basescu. Acum, dincolo de parerile personale ale fiecaruia referitoare la cei 2 candidati, nu e rau textul.

  E clar ca la noi nu se mai discuta de mult pe programe (daca s-a discutat vreodata) si totul se rezuma la care e mai misto. Oprescu a procedat la fel cu viralul cu buldogul… Replica asta nu e rea. Sa vedem daca tine.

 4. Sorin

  Tu ai vazut cum pe pagina “Altii despre mine” il citeaza pe Mitrea, si in pagina de Guerilla in “bisturiaza”?

  Daca Bucurestenii aleg si de data asta PD-L-ul este un motiv in plus sa plec din Bucuresti si cu atat mai mult din Romania! Romania isi merita soarta!!!

 5. fata de pe...trecere

  Pai deja au ales PDL.La Consiliu are 37%. Posibil sa cistige inca vreo 2 primarii de sector.

  Probabil ai dus-o foarte bine in anii 2000-2004, cind PSD avea Consiliul General, consiliile de sector, toti primarii de sector,prefectul, guvernul.
  PSD-istii progresisti au vrut sa faca Pasajul Basarab,sa treaca Metroul la Primarie, sa semneze acord de finantare cu BEI, sa faca parcari etc., dar Basescu nu i-a lasat.
  Cel mai tare s-a luptat Nastase pentru binele bucurestenilor, cind refuza sa semneze credit dupa credit, ca nu cumva sa intre banii in buzunarele smecherului de Basescu, singurul politician nepsd-ist din administratia bucuresteana.
  Ca sa fie sigur ca Basescu sta cuminte, Nastase i-a trimis Curtea de Conturi de citeva ori pe an la PG, dar, culmea, nu s-a gasit nimic ilegal!
  Mare smecher, Basescu asta, cum stia el sa ascunda tunurile si ilegalitatile 4 ani de Curtea de Conturi, condusa si atunci, si acum, de Dan Drosu Saguna, omul lui Iliescu.

 6. stii ce ma intreb? cum se va scoate cand cineva ii va spune ca buldogii se p*sa pe toti pomii si Bucurestiului parca nu i-ar mai trebui inca unul care sa distruga spatiul verde :))

 7. fata de pe...trecere

  Nu se p*sa [cu scuze pentru interventie, * apartine moderatorului, pentru a nu ajunge, din aproape in aproape, spre un limbaj descurajat pe acest blog] numai ciinii, ci si bucurestenii. Am vazut destui care fac mai multa mizerie decit un buldog…

 8. @Carina – bineinteles ca tot Felix Tataru si GMP se ocupa. Stilul e identic.

  Oricum, mie mi se pare ca e foarte buna campania. Marseaza exact pe ce trebuie, pentru ca, asa cum ai observat, la noi discutiile decente nu tin 🙂

Adaugă comentariu