Google a raspuns petitiei. Semnaturile continua.

Dupa opt ore si jumatate de la lansarea petitiei Google, Put Romania Properly on Google Maps! – timp in care au fost inregistrate 240 de sustineri – @googlemaps a raspuns:

@sorintudor Re: http://act.ly/3o, Sometimes we delay launching coverage in a country until we’re sure we are getting users the best data

@sorintudor We are actively looking into data for Romania and will let everyone know when we have news to share

Ca urmare, am adaugat petitiei online urmatoarele cuvinte:

LATER EDIT:
Eight hours and a half after submitting the petition, @googlemaps has responded. Read the answers at: http://sp2.ro/ee5a17 and http://sp2.ro/84239e. We still hope that Romania will be properly placed on Google Maps soon. We still hope. Meanwhile, please continue to sign this petition.

In cazul in care raspunsurile Google va nemultumesc, continuati sa semnati petitia.

Recomandări

5 comentarii

  1. Ok, am semnat si eu petitia azi dimineata. Dar acum imi aduc si eu aminte ca Google street car a cam fost vazuta prin Romania. Asa ca nu cred ca nu aveau de gand uite de noi. Atata doar ca au venit ceva mai tarziu. Dar au venit si sunt sigur ca nu o sa mai asteptam nici noi mult pentru un Google Maps mai ok si pentru Romania.

  2. Omnia

    Cred ca faceti o confuzie. Petitia nu trebuie adresata lui Google ci lui Teleatlas pentru date vectoriale cat mai multe si mai corecte. Microsoft, Google si Yahoo nu au avut de unde sa cumpere aceste date (exclus Suncard). Stiind ce date are azi Teleatlas probabil cei trei vor lansa harti mai bune in urmatoarele luni.

  3. […] prin email « CNA-ul subtire cu principii se tine Google a raspuns petitiei. Semnaturile continua. […]

  4. […] Aboneaza-te prin email « Google a raspuns petitiei. Semnaturile continua. […]

  5. Sunt intru-totul deacord cu voi.Sunt pensionara si pasionata sa calatoresc virtual,din lipsa de bani.As vrea sa vizitez Maramuresul si alte cateva zone care mi-au scapat in tinerete,de aceea o astfel de harta mi-as dori-o.

Adaugă comentariu