Fumatul, votca si deontologii presei

Eu, unul, cred ca presa isi face datoria. Ca ne informeaza. Ca ne vrea binele. Iata doua scurte exemple:

Fumatul ucide? Depinde…

Este la fel de probabil ca un fumator in varsta de 55 de ani sa moara in urmatorii 10 ani, ca si in cazul unei persoane de 65 de ani care nu a fumat niciodata, arata Institutul National de Cancer din Statele Unite. (…)Un barbat nefumator de 35 de ani este de cinci ori mai predispus sa moara accidental, inainte de a implini varsta de 45 de ani, decat rapus de o boala la inima, cauzata de fumat.

Votca: Cum o folosesc ca medicament?

E bine să aveţi o sticluţă de votcă în casă. Nu ca să beţi din ea, ci ca s-o folosiţi ca medicament!

Iar acum obervati cu cata eleganta cele 12 intrebuintari pentru votca prezentate de Gomestic.com ajung pe Hotnews.ro in numar de opt. Si cum, la fel de elegant, cele 8 intrebuintari de pe Hotnews ajung pe Click! in numar de patru. Si apoi cum Click! este citat de Realitatea.net si de Newz.ro.

Si mai observati cat de frumos sursa initiala este pierduta pe traseu… Cu adevarat deontologi!

Recomandări

2 comentarii

  1. Cristi

    Tocmai de aia nu beau votca, iar mai nou m-am lasat si de fumat. 🙂 Cum s-ar spune, nu traiesc din asta. Cat despre moarte, asta e o chestiune mai complexa. 😉

  2. vodca nu… dar de fumat… fumez cat 2.
    cat despre deontologi… e lenea mare asa ca de ce sa mai mearga ca sursa originala??? asta ca sa nu ii acuz de faptul ca prezinta stirea in asa fel inca nu aminteasca nici o sursa si astfel cei ce privesc/citesc sunt in acelas si dezinformati (deoarece nu au acces la intraga informatie) , si li se da impresia ca stirea apartine postului sau ziarului pe care il privesc/citesc.
    pai asta e democratie? pardon deontologie?

Adaugă comentariu