Fereste-te de Web 2.0!

Avantajele Web 2.0 sunt cunoscute fiecarui blogger. Insa cati dintre ei sunt constienti de dezavantajele Web 2.0?

Sperand sa castige cativa vizitatori in plus, isi etaleaza pana si cele mai ascunse unghere ale vietii pe YouTube, pe Flickr, pe Hi5, pe Twitter si, fireste, pe bloguri.

Un act de bravada pe care, mai devreme sau mai tarziu, multi il vor regreta. Cinic vorbind, unii isi merita soarta: pur si simplu fac parte din aceasta categorie. Ceilalti ar face bine sa-si faca timp pentru filmul de mai jos.

Este vorba de prezentarea pe care Steven Rambam a sustinut-o in cadrul conferintei The Last HOPE. O prezentare lunga (trei ore!!!), insa, credeti-ma, merita. Pentru ca nici macar nu va imaginati cat de multe se pot afla despre fiecare dintre voi doar prin cateva clickuri.

Asadar, Privacy Is Dead – Get Over It. Vizionare placuta!

Recomandări

4 comentarii

  1. […] Tudor ne reaminteste ca lumea in care traim e una in care nu ne mai putem ascunde, ca absolut totul despre noi e public. […]

  2. […]Ce-i drept, Hi5-ul nu e prea mare în domeniul acesta, competitorii săi – MySpace & Facebook – sunt mult în faţă, şi nu ne “dezbracă” nimeni – o facem singuri. Plus că toată treaba asta la noi se limitează la cocalari.com şi pitzipoanca.org,dar ideea rămâne.[…]

  3. HI5 e undeva pe la 4-5 % (mondial) in Romania cred ca este peste 90 %

  4. „This video is currently not available”. Păcat, că suna chiar interesant…

    LE: Și-a revenit 🙂

Adaugă comentariu