Felicitari!

Portalul Acasa.ro relanseaza cu ocazia Sarbatorilor de iarna sectiunea de felicitari virtuale, Felicitari.acasa.ro. Cu o interfata noua, avand ca tema iarna, site-ul pune la dispozitie cca. 250 de de felicitari muzicale dedicate sarbatorilor, pe care utilizatorii le pot trimite, gratuit, celor dragi.

Cei interesati pot afla mai multe din comunicatul de presa.

De Craciun, felicitari virtuale, muzicale de la Acasa.ro

20 decembrie 2006 – Portalul Acasa.ro relanseaza cu ocazia Sarbatorilor de iarna sectiunea de felicitari virtuale, Felicitari.acasa.ro. Cu o interfata noua, avand ca tema iarna, site-ul pune la dispozitie cca. 250 de de felicitari muzicale dedicate sarbatorilor, pe care utilizatorii le pot trimite, gratuit, celor dragi.
Felicitarile, majoritatea animate, reprezinta imagini de iarna idilice, redand atmosfera festiva a Craciunului prin sunetul colindelor ce le insoteste pe fiecare. Felicitarile se pot programa din timp pentru a ajunge in casuta de mail a destinatarului la o data si ora anume. In plus, se pot seta alerte pentru ca utilizatorii site-ului sa fie avertizati prin email in momentul in care cei dragi deschid felicitarile.
Pentru cei care vor sa trimita felicitari intr-un moment de pana de inspiratie, echipa Acasa.ro a pregatit o sectiune de Urari, care cuprinde texte frumoase, potrivite pentru personalizarea felicitarilor, mesajele fiind propuse de insisi utilizatorii serviciului.
O facilitate noua oferita de felicitari.acasa.ro este Calendarul sarbatorilor, care ofera informatii utile si interesante despre fiecare sarbatoare (de la Paste, Martisor, Valentine’s day si pana la zilele dedicate sfintilor), dand si sugestii de felicitari pentru fiecare ocazie in parte.

Recomandări

Un comentariu

  1. Un site foarte interesant insa lipseste sectiunea de “felicitari de business”… sau un pic mai sobre.

    Cum oficial nu ne-am intalnit in carne si oase si nu stiu unde sa-ti trimit felicitarea de sarbatori, asa ca m-am gandit sa te surprind cu ceva virtual. 🙂

    Chiar daca nu mi-a iesit pe site, profit de acest mesaj ca sa-ti urez toate cele bune, Craciun Fericit si sa ai parte de cat mai multi colindatori (fie ei si virtuali) 🙂

    PS: colindatori.ro e liber – fuguta si scrieti o factura 🙂

Adaugă comentariu