Fa-ti vocea auzita!

Duminica, 2 decembrie 2007, blogosfera se strange in Coyote Cafe la Blog’n’Roll, cel mai sonor eveniment din blogosfera!

Ce e Blog Blog’n’Roll? Iata ce spune comunicatul de blog:

Blog’n’Roll este primul karaoke al bloggerilor. Si, prin urmare, este primul eveniment la care bloggerii se vor face cu adevarat auziti. In plus, avem intreagul pub inchiriat, cateva beri gratis de caciula si premii strong! Daca o sa ne incanti urechile o sa bei whiskey pana pici. Il dau sponsorii ca premiu!

Asadar, luati-va de acasa corzile vocale, inscrieti-va la karaoke (intrare libera, beri free, club inchiriat, premii fluide 😉 ) si haideti sa facem blogosfera auzita!

Aici aveti listele de melodii, aici partenerii media carora li te poti alatura (multumim Zoso, Piticu), iar aici sustinatorilor (multumim Trafic.ro, VladStan.com si Boom.ro).

Recomandări

11 comentarii

  1. […] Sorin si Costin invita bloggerii, duminica seara, in Coyote Cafe la un karaoke. Se anunta o seara fun, sper sa avem materiale video de la Costin si nu numai. Cum sambata seara e petrecea Protv iar eu nu mai am 20 de ani sa pierd doua nopti la rand probabil ca nu voi ajunge la aceasta prima editie, o astept pe a doua […]

Adaugă comentariu