Elena Udrea: noi recorduri

La nici doua saptamani de la aparitie, site-ul Elenei Udrea devine o inestimabila sursa de umor stiri. Inestimabila?! Da, exact! Iata ce putem citi pe site-ul Partidului Democrat:

Elena Udrea a premiat miercuri, la sediul PD, castigatorii concursului de pe site-ul personal www.elenaudrea.ro. (…)Elena Udrea intentioneaza sa mai organizeze astfel de concursuri deoarece este o metoda de succes pentru a se intalni cu vizitatorii site-ului personal. La primul concurs au participat în jur de 9.000 de persoane. “In prima saptamana am pus o prima pagina legata de alegeri, iar in luna decembrie, voi face in asa fel incat site-ul sa arate mai sarbatoresc”, a spus Elena Udrea.

Rad mult, rad “sarbatoresc” si cred ca acest citat “este o metoda de succes” pentru a se amuza si vizitatorii blogului meu. Moment in care trec in revista performantele inregistrate pana acum de Elena Udrea in .ro:

  • cea mai hilara descriere a unui site inscris in Trafic.ro: “Site-ul oficial al Doamnei Elena Udrea”;
  • cea mai hilara scuza pentru a renunta la comunicarea prin email:

Dorim sa va anuntam ca din seara de 28-29 noiembrie adresa de e-mail “eudrea1973@yahoo.com” a fost sparta. (…)Pentru ca aceasta situatie s-ar putea repeta oricate adrese am deschide, cu regret va informam ca renuntam la modalitatea aceasta de comunicare pe care de altfel o consideram foarte eficienta si directa;

Prin urmare veti intelege de ce atunci cand vine vorba de Elena Udrea, prefer acest blog

Recomandări

3 comentarii

  1. […] Cum, nu stiati ca Elena are blog? Context la Sorin Tudor… […]

  2. off topic
    “Sorin Tudor, ca o gazdă corespunzătoare, a făcut turul pe la toată lumea, a salutat, s-a bucurat, şi avea un ficat cât China (pot să spun asta pe blog al mine, nu?) de mândrie că întâmplarea este o reuşită maximă. Sorine, să îţi ţie Dumnezeu năravul şi să mai faci de astea! Respect!”

  3. […] Va mai aduceti aminte cum, la cateva zile de la deschiderea blogului, Elena Udrea se plangea ca i-a fost spart contul de email de pe yahoo? Ei bine, acum cateva zile Sarah Palin sa se plangea si ea ca i-a fost spart contul de email. Tot […]

Adaugă comentariu