Elena Udrea are trecere la chinezi

Mugur Ciuvica nu se lasa:

Grupul de Investigatii Politice (GIP) a cistigat toate cele 19 procese intentate de oamenii lui Nicolae Dumitru, zis Niro, si de firmele acestuia in urma dezvaluirilor GIP referitoare la relatia de afaceri dintre Niro si Elena Udrea. (…)Printre angajatii lui Niro care ne-au dat in judecata, se numara fosti sefi din Securitate, Militie si servicii secrete.

(…) Elena Udrea si Niro au fost sprijiniti in procese, fara succes, de Romanian International Bank (RIB), de Federatia Generala a Oamenilor de Afaceri Chinezi din Romania, de Edgehill Limited Company din Cipru, de SC Zion Development SRL, de SC Tech Construct SRL si de SC Lily Chic SRL.

Mai multe aici.

Recomandări

2 comentarii

  1. BOBO

    Daca Mugur ciuvica s-ar bucura de un sprijin mai substantial multe s-ar fi lamurit in tara asta. De ce nu-si arata Basescu disponibilitatea de-al sprijini daca tot se “cardeste” luptator impotriva coruptiei. De ce DNA care-i subordonat 100% lui Basescu nu se autosesizeaza la nenumaratele dezvaluiri ale lui Ciuvica,pai atunci intreb si eu,coruptia unde-i? La cotroceni e toata cheia! ATAT!

  2. din pacate link-ul de la mai multe nu merge …cel putin la mine

Adaugă comentariu