Dupa Bombonel, avem si blogul lui Nascase

Va mai amintiti? Intai a fost initiativa lui Darius, apoi a aparut bloggerul Nastase si, in aceeasi zi, blogul lui Bombonel. Ei bine, astazi avem si blogul lui Nascase.

Si, astfel, avem si un prim record negativ al “blogosferei politice”: intrarea lui Nastase in blogosfera a generat, in doar o luna de zile, doua bloguri de atac a caror unica menire este parodierea blogului original.

Cate resentimente a iscat Nastase de-a lungul carierei sale politice pentru a starni -chiar si in blogosfera- o astfel de reactie? Cati “neprieteni” a reusit sa isi faca?

Fireste, intrebari retorice. Daca ar fi fost vorba doar de insemnari in cadrul unor posturi, am fi putut vorbi de “neprieteni”. Insa, prin modul in care sunt construite, blogurile-parodie denota nu doar obsesia celui aflat in spatele lor, ci si o periculoasa invecinare cu patologicul.

Ca in orice istorisire mioritica, exista si o parte amuzanta: blogul lui Nascase este ceva mai corect construit decat originalul. In timp ce in blogroll-ul lui Nastase gasim si site-ul personal al politicianului, Nascase ofera ca raspuns site-ul Anti-PSD si il aseaza, corect, in categoria Web si nu in blogroll (serios, Darius, poate reusesti sa-l convingi sa rezolve problema).

Si tot amuzant: in timp ce Nastase il are in blogroll pe Ciutacu, Nascase il are in blogroll pe Zoso. De unde se vede ca, pur si simplu, unele iubiri nu mor niciodata…

Recomandări

4 comentarii

 1. Of Sorin si tu acum. Geme tara de oameni cu foarte multi timp pe care si’l ocupa cu zmiorcaiala faptului ca o duc prost. Unii mai fac anti-bloguri. Ma urmaresti? 🙂

 2. Sorin Tudor

  Costin, stii bine ca te urmaresc pas cu pas! Ce sa mai vorbim, sunt dependent!

 3. Politica e plina de….
  Blogosfera e plina de …

  Combina-le si nu are cum sa nu fie plin rezultatul de …

  Vorba lui Costin, ma urmaresti =))?

 4. Me

  Foarte interesanta analiza!
  Iar cat despre “Nascase ofera ca raspuns site-ul Anti-PSD si il aseaza, corect, in categoria Web si nu in blogroll (serios, Darius, poate reusesti sa-l convingi sa rezolve problema).” – dovedeste ca clonele sunt mai inteligente decat originalul =))

Adaugă comentariu