Dupa blocuri

Pe intreg cuprinsul tarii bate un aer primavaratic. Il recunosti usor dupa praful pe care il simti acut in nari si dupa inconfundabila amprenta a noxelor de excavator.

E primavara, e an electoral, cel mai probabil alegerile locale vor avea loc pe 25 mai (chiar daca, momentan, Mircea Geoana ar vrea altfel), pana atunci sa se tot munceasca.

E bine, chiar daca nu toata lumea e multumita: Cristi se plange ca e trezit dimineata in acorduri de picamer. Cunosc sentimentul, pentru ca exact asa m-am trezit si eu. Acum ce am vrea si noi? Sa tocmeasca primaria niscavai trubaduri pentru a cheltui pe triluri banii contribuabililor?!

Da, e bine. Mai ales ca au inceput sa apara snoavele electorale. Iata, de pilda, ce istoriseste Sorin Paveliu, prim-vicepresedintele PD-L sector 4:

“Am participat ieri, impreuna cu ceilalti doi colegi din Parlament, deputatii Cristian Ilie si Liviu Codirla, de unii din consilierii locali, dl.Savulescu, Romeo Dragan si Ileana Ceausu la obisnuitele “dezbateri de la coltul strazii” (intilniri periodice anuntate la avizierele blocurilor din imprejurimi, la care participa cine vrea sa comunice direct cu persoane din conducerea PDL).

Primarul sectorului 4, Adrian Inimaroiu, s-a gindit la o posibilitate de a contracara actiunea PDL. A venit cu 10 minute inainte de ora fixata, i-a salutat pe cei care se adunasera dupa care le-a multumit pentru participare si i-a trimis acasa”. (link)

Ehe, se anunta vremuri amuzante in sectorul 4. Mai ales ca Adrian Inimaroiu este decis sa candideze “singur, impotriva tuturor” (si mai ales a lui Andrei Petrescu, candidatul pe care PNL l-a propus in locul sau), promitand ca face intr-un singur an tot ce nu a facut pana acum.

Macar din patru in patru ani sa mai si radem…

Recomandări

Adaugă comentariu