Diana Tusa: un vot pentru viitor

In urma cu aproape un an, Diana Tusa devenea primul reprezentat al PNL in blogosfera. Astazi, Diana anunta pe blog un alt inceput:

“Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Brăila şi-a ales reprezentanţii ce vor intra în cursa pentru Parlamentul României. Astăzi, colegii mei brăileni mi-au acordat votul lor de încredere. (…)Am obţinut 55 de voturi, clasându-mă pe locul III, după domnii Ion Sterian şi Vasile Varga. Astfel, la finalul unui an de muncă, membrii DPT Brăila mi-au acordat susţinerea pentru a candida din partea filialei Brăila”.

Nu intotdeauna am fost de acord cu afirmatiile Dianei Tusa. Ba chiar, nu de putine ori, am criticat-o. Cu toate acestea, daca as fi din Braila, i-as acorda Dianei Tusa votul meu. Cel putin pana in acest moment.

Pentru ca, spre deosebire de altii, Diana Tusa este candidatul pe care, daca vrei, poti sa il cunosti. Este suficient sa ii citesti blogul pentru a-ti da seama care ii sunt opiniile si crezurile, ce isi doreste pentru Braila si braileni, care ii sunt amicii si ne-amicii.

Iar daca, la randul lor, incercand sa voteze in cunostinta de cauza, brailenii ii vor citi – fie si din cand in cand – blogul, PNL ar putea avea, in scurt timp, inca un parlamentar cu blog: Diana Tusa.

Recomandări

4 comentarii

  1. deja a inceput campania? :)) ca m-as baga si eu la niste publicitate electorala 😛

  2. Sorin Tudor

    @ Alex,

    Nu, nu a inceput. Dar imediat ce anunta Hotnews ca s-a dat drumul la publicitate electorala, te anunt! 😉

  3. flori

    Diana e cea mai tare e foarte puternik si hotarata in tot ce face bv ei Votazi Diana Tusa!!!!

Adaugă comentariu