De la o criza la alta

Nu avem Guvern, dar avem Presedinte.

 • Senatul a respins ieri doua ordonante de reorganizare a guvernului si a aparatului de lucru al acestuia, lasand practic 9 din cei 15 ministri fara ministere si intregul cabinet fara baza juridica de functionare. (Evenimentul Zilei)
 • “Nu am avut negocieri cu PSD”, a spus Boc adaugand ca democratii “s-au mai consultat din cand in cand” cu presedintele, inclusiv marti. (Realitatea.net)
 • Mircea Geoana, a declarat doar ca a avut o intrevedere cu seful statului: “E o intalnire pe care o am ca lider de partid din Romania cu presedintele Romaniei, deci nu este o negociere ascunsa”. (Realitatea.net)

Daca seniorii ii intorc spatele, Adrian Nastase gaseste sustinere la tineretul PSD.

 • Ioan Rus a cerut „sa se termine cu datul la gioale” si sa se puna in practica „disciplina comunicarii”. Chiar daca nu i-a nominalizat pe Iliescu si Nastase, Rus s-a referit la acestia. (Evenimentul Zilei)
 • “Suntem convinsi ca atacurile adversarilor politici asupra Partidului Social Democrat si asupra dumneavoastra sunt de natura sa va intristeze. Suntem convinsi ca nu v-ati spus ultimul cuvant pe scena politica romaneasca”. (Curentul)

PD scapa de un senator problema, iar prin Sorin Fruzaverde, singurul democrat care poate dechide usi cu greutate la nivel european, incepe sa-si asigure sustinerea externa pentru viitoarea guvernare.

 • Senatorul Marius Marinescu a fost exclus din partid, in urma unei decizii luate in unanimitate, (…)pentru indisciplina si pentru ca a adus prejudicii de imagine colegilor de partid. (Realitatea.net)
 • Lista PD pentru Parlamentul European va fi deschisa de Sorin Frunzaverde, iar actualii europarlamentari se afla pe locuri eligibile, cu exceptia lui Radu Tarle (Cronica Romana)

Recomandări

3 comentarii

 1. Semantic

  Parca era si un documentar “my brand is crisis”.

 2. …si avem si primul site politic din rural.Nu treceti peste amanuntul ca e PLD-ist
  http://pld-patrauti.blogspot.com/

 3. Sorin Tudor

  @ Viorel,

  Am vorbit deja despre asta. 🙂 Si nu doar eu! (link).

Adaugă comentariu