De la Bush la fotbal

Realitatea TV intreaba cine ar fi trebuit sa il intampine pe Bush pe aeroportul Henri Coanda, Mediafax informeaza ca, la Constanta, presedintele SUA a fost intampinat de Traian Basescu. Intre timp, Bush isi vede de treaba:

Daca nu ii invingem pe teroristii din Afganistan, ne vom confrunta cu ei pe teritoriile noastre. (…)Vom extinde cercul libertatii, extinzand Alianţa Nord-Atlantica catre noi membri din Balcani. Statele Unite sustin cu fermitate invitarea acestor ţări în NATO. (…)Rusia nu este dusmanul nostru.

La randul ei, politica damboviteana isi vede si ea de treaba:

“Independentul” Prigoana e membru PD-L de trei ani; Sponsorii partidelor, scapati de justificarea sursei bunurilor; Anchetele penale pentru politicieni din Tulcea, inghetate.

Da, este vorba despre putere. Si, fireste, despre bani si despre influenta. Ce rezulta din amestecul putere-bani-influenta? O multime de bani pentru fotbal!

Catalin Tolontan istoriseste o “poveste cu 130 de milioane de euro. Poveste cu oameni, trusturi şi decizii. Poveste despre urcari şi caderi. Poveste despre definitivul care durează o zi“. O poveste care, intre altele, naste o noua stea: Camelia Voiculescu.

Iar daca tot vorbim de bani si fotbal: oare sunt singurul care crede ca Becali nu a gresit procedand asa?

Si, in final, o precizare: “candidatura” de aici a fost, fireste, o gluma de 1 Aprilie. 😉

Recomandări

Adaugă comentariu