Darius a-nviat!

Si imparte scatoalce in stanga si in dreapta, cu o fervoare demna de o cauza mai buna. In defintiv, nimic anormal: omul e nescris, a strans ceva tensiune intre degetele si s-a plictisit sa primeasca palme peste ceafa de la unii sau altii, cu sau fara motiv.

Nu sunt de acord cu atacurile la persoana. Nu am fost si nu voi fi vreodata de acord cu aceasta manifestare a genei mioritice. Este o culme a penibilitatii si o incununare a “romanismului” ca mana de oameni care au ceva de spus in blogosfera sa se plaseze mereu, cu buna stiinta, in fata cortului virtual, pentru a-si ridica poalele in vazul lumii intregi.

Si nu sunt de acord cu multe din afirmatiile lui Darius. Macar din logica sau din bun simt (Darius, ca “printip”, despre ceva care “deja se rasufla fasaind” este greu sa spui ca va fi “important” si “ascultat”. E ca si cum ai spune ca, dupa ce a murit, a trait frumos).

Insa, sunt de acord cu o afirmatie care ar fi trebuit sa fie rostita mai demult si care ar trebui sa dea multora serios de gandit: “Blogosfera va conta cand va avea si cine s-o citeasca“.

Recomandări

8 comentarii

 1. Repet şi aici: nu am atacat pe nimeni. Dacă am zis nume, înseamnă că puteau fi exemple. Sunt conştient, totuşi, că au deranjat remarcile pe cei vizaţi şi mi le asum şi susţin mai departe. Mulţam pentru un feed-back care nu implică înjurături şi reacţii de spatele blocului, lângă ghena de gunoi.

 2. Sorin Tudor

  @ Darius,

  In opinia mea, nu mai ai cum sa revii la vechiul statut/limbaj. Ai facut cativa pasi, prin urmare ai o altfel de pozitionare. Iar in insemnarile tale ar trebui sa se vada acest lucru. Ai condei, prin urmare nu are cum sa-ti fie greu.

  PS: Asta e motivul pentru care titlul insemnarii mele parafreaza afirmatia ta. Bafta! 😉

 3. sorin, zic si io 2 vorbe?

  cum s-a lansat sorin-tudor.ro?

 4. Sorin Tudor

  @ zoso,

  ia spune si tu vreo doua vorbe! 😉
  Deci: Eu nu am atacat vreodata persoana. Si, pe cat am putut, am incercat sa pastrez limbajul in limitele decentei (si nu doar pe acest blog!). Restul il stii si tu, il stiu si altii.

 5. Eşti dator Zoaselui? 🙂 Că nu-nţeleg eu cât e el de subtil, ca Tăriceanu’ cu semnele de-ntrebare la sfârşit de enunţ. 🙂

  Nici eu (bold) n-am atacat, deci să fie clar, da’ dacă cineva vrea să se apere, o să mă simt puternic, că inspir spaimă, ehehehe. 😀

 6. Sorin Tudor

  @ Darius,

  1. Nu-i sunt dator, dar niciodata nu-i prea tarziu;
  2. Ce te iei bre de boldu’ meu? 😛
  3. Neindoios! (fara bold)

 7. aidi bre, fineturile le lasam pentru la bere. eu nu de ele m-am legat. m-am legat de suprafata, ca pe aia o vede toata lumea.

 8. Mai scormoneşte, mai striveşte corola de minuni.

Adaugă comentariu