Cu Mircea Geoana, prin bostanarie

Ati vazut vreodata o reclama online la pepeni verzi? Ei bine, frumoasa pagina web a primariei din Dabuleni (oare ce ar putea fi urat la o pagina continand o singura fotografie?) va ofera acesta sansa.

Dabuleni, adica urbea in care vizionarul viitorul premier presedintele PSD Mircea Geoana va candida pentru un post de senator.

Populatia Dabuleniului care este in jurul a 20.000 de locuitori formeaza o masa compacta de romani vrednici si darji, bine construiti fizic, cu barbati falnici si femei frumoase, primitori si cinstiti. Originea lor se trage din neamul de pastori ai lui Dabu, care a coborat din munti pe Valea Jiului manandu-si turmele pana aici. (prezentarea orasului Dabuleni)

“Am proiecte ambiţioase pentru Oltenia, care a cam fost vitregită în acest sens. Poate a fost pedepsită pentru simplul fapt că aici s-a născut Ceauşescu”, a afirmat liderul social-democrat. (comunicatul de presa al PSD).

Mircea, comunitatea bloggerilor bostanarilor din Dabuleni te saluta!

Recomandări

Un comentariu

  1. […] in Dabuleni, capitala neoficiala a pepenilor verzi, Mircea Geoana pare perfect constient de faptul ca, in cele […]

Adaugă comentariu