Concurs: Sorin Tudor vs. Ion Iliescu

Pasul 1. Ion Iliescu a fost la Istanbul la inceputul lunii mai. Sorin Tudor a fost si el la Istanbul la inceputul lunii mai.

Pasul 2. Ion Iliescu a pus fotografii pe blog. Sorin Tudor a pus fotografii pe Flickr.

Pasul 3. Mentionand ca Ion Iliescu si Sorin Tudor nu au fost in Istanbul nici impreuna, nici in aceleasi zile, va invit sa priviti cu atentie imaginile urmatoare si sa gasiti cat mai multe deosebiri.

Premiul cel mare: aceia care vor gasi cele mai multe deosebiri vor fi invitati la o bere din partea casei. Ca prea au privirea agera! 🙂

[Table = 17]

Recomandări

6 comentarii

 1. Deci… unde e berea? 😛

 2. B

  Știu eu una!

  În pozele lui Sorin Tudor nu apar moșnegi!

  Primesc berea? 😀

 3. Sorin Tudor

  @ JustF0rFun,

  deci: unde sunt deosebirile? 😛

  @ B,

  Momentan, esti in carti! 😉

 4. eu zic ca ion iliescu putea sa fie oriunde. nu e nimic in istambulul lui care sa miroasa a istambulul adevarat. (plus ca n-are pic de culoare, in afara de cravate.. ceea ce e greu de acceptat pentru orasul asta:)

 5. Cris

  Sorin, ce s-o mai dam la dus-intors, ca nu suntem domnisoare! Hai la bere si iti expun teoria diferitului si a strainului in mentalitatea mioritica sau chiar europeana daca rezistam pana dimineata! 🙂

 6. eu am remarcat doar o mica deosebire:
  Sorin Tudor nu apare in poze, iliescu e in toate (vorba catecului: iliescu e in mine, e in tine, e in fabrici si… masline! )

  ps: sorin, de ce nu esti poze, as fi tinut locul lui Mihnea Georgescu la aceste comentarii, as fi spus si eu ca el: “ce bine va incadrati in contex… felicitari pentru viziunea dv coerenta…”
  offf… mi-ai taiat elanul 🙁

Adaugă comentariu