Comentopedia: un proiect ActiveSoft

Intamplator, am dat astazi peste Comentopedia, un proiect Active Soft care, din cate imi dau seama, se doreste un soi de enciclopedie a personalitatilor romanesti de tot felul.

Si, daca tot am zis “de tot felul”: recunosc ca m-am amuzat copios vazand cat de mult l-a chinuit talentul pe “cronicarul anonim”. Iata, de exemplu, ce putem citi despre Mircea Badea:

Mircea Radu Badea este un om de televiziune, care in prezent realizeaza emisiunea „In gura presei”, difuzata la Antena 1 si 3, un one-man show care se vrea a fi o satirica trecere in revista a ziarelor de a doua zi. In plus, este si prezentatorul unei emisiuni zilnice la Radio Zu, despre problemele soferilor in trafic.
Nascut 24 februarie 1974, in Bucuresti, Mircea Badea este de ani de zile iubitul unei alte moderatoare TV, Carmen Bruma, care in prezent lucreaza la Realitatea TV.

Desi este absolvent de Cibernetica, Mircea Badea a jucat roluri secundare si in cateva filme.
De asemena, a scris articole de opinie pentru cotidianul „Jurnalul National”.

Si tot asa, intr-o inimaginabila explozie de talent..Stiu, ca sunt multi care il “iubesc” pe Mircea Badea, dar parca pana si el ar fi meritat o soarta descriere mai buna…

Recomandări

2 comentarii

  1. Nu stiam ca mai nou, in enciclopedii, baga si bancuri seci.

  2. Ideea in sine este buna, pacat ca nu este promovata corespunzator. Insasi numele sugereaza o ironie, Comentopedia nu pare a fi numele unei enciclopedii in adevaratul sens al cuvantului…

Adaugă comentariu