Cine a facut cel mai mult rau Romaniei?

Incepand de astazi, va adresez o noua intrebare in cadrul rubricii Opinii:

Cine a facut cel mai mult rau Romaniei in ultimii patru ani?

Am trecut deja acolo cateva nume, insa, evident, lista este incompleta. De aici si urmatoarea intrebare:

Ce alte nume de politicieni credeti ca ar mai trebui sa cuprinda lista?

Si, daca tot vorbesc de rubrica Opinii, iata rezultatele ultimei intrebari:

Care campanie v-a placut mai mult?

– campania lui Sorin Oprescu – 29%;

– niciuna – 25%;

– campania lui Vasile Blaga – 21%;

– campania lui Ludovic Orban – 13%;

– campania lui Cozmin Gusa – 9%;

– campania lui Cristian Diaconescu – 3%.

Recomandări

10 comentarii

 1. Poate ar fi momentul sa nu mai cautam tapi ispasitori. Evident, Iliescu, dintre toti, a contribuit cu cea mai mare ardoare, dar nu e singur.

  Vinovati pentru esecul asta rasunator suntem toti.

 2. Tariceanu, iar la mica distanta, Basinosul cotrocenist

 3. Sorin

  Ai vazut ce a facut Basescu ieri la Roma? A scuipat toti romanii plecati in afara. Astept un post pe tema asta.

  Imo Basescu este cel mai mare dusman al tarii la ora actuala.

  Radu, ce e asa de evident ca Iliescu a facut cel mai mare rau “in ultimii 4 ani”? Inca te mai legi de revolutie si mineriade?

 4. @Sorin: da, inca ma mai leg, nu vad ce n-as mai face-o. Un rau comis, e mai putin rau daca au trecut cativa ani? Si nu de asta zic eu ca e evident. Ci pentru ca el i-a crescut la san pe alde Nastase si Hrebe, si a patronat hotia si nesimtirea in administratie. Sa mai zic de inflatie? Ca n-a avut curaj sa faca reforma? 10 ani din 18, plus ultimii 4, pesedistii lui au fost la putere. Si tara arata rau. Si atunci cine e de vina? Radu Campeanu?

 5. oscilez intre Tariceanu si Ilici

 6. Sorin

  Radu, citind ceea ce ai scris, imi reconsider opinia de mai sus.

  Stii cine cred cu adevarat ca sunt cu adevarat vinovatii pentru ceea ce suntem? Pentru vremurile in care traim? Noi, romanii. Toti romanii. Si cei care traiesc in Romania, si cei care sunt plecati pe meleaguri indepartate. Pentru ca nu au curajul sa iasa in strada si sa isi ceara drepturile.

  Iliescu a fost principalul vinovat pentru mineriade. Toata lumea o stie. Dar cand au venit minerii si au dat cu ciomagul in stanga si in dreapta, au cazut 2-3 capete de revolutionari si dupa aceea ce s-a intamplat? Apele s-au linistit, multimea l-a aclamat pe Iliescu.

  De ce romanul nu a continuat sa isi ceara drepturile? De ce tacem si zicem: “Lasa ca merge si asa!”. De ce cautam un vinovat pentru conditia noastra in alta parte cand noi purtam principala vina?

  De ce nu l-am impuscat pe Iliescu asa cum a facut el cu Ceausescu? De ce nu i-am luat averea lui Constantinescu dupa ce a plecat de la putere? De ce l-am adus inapoi pe Iliescu?
  De ce tinem la putere acum un [afirmatie editata de moderator] si un analfabet care nu stie sa isi educe copiii, daramite sa ne reprezinte ca romani?
  Pentru ca altul mai bun nu exista nu?

  Eu zic sa ne uitam mai intai in oglinda… (Michael Jackson – Man in the mirror)

 7. Anonimu

  @Radule,
  chiar esti tare, ma si mir ca ai reusit sa iti vezi posturile pe acest blog, vezi si tu ca era vorba sa nu vorbim de mineriade, chiar ma mir ca trecusi de “filtru”, mai mai mai! ce nedisciplinat esti, era vorba de “ultimii 4 ani”.
  Vezi ca Sorin tzia dat si un element ajutator, trebuie sa alegi intre un [afirmatie editata de moderator] si analfabet. Pai tu alegi activisti?!?!?!!
  Hai, te rog Radule fii si tu odata obiectiv!

 8. De ce doar in ultimii 4 ani ?
  Scurta memorie, stiati ca demnitatea humana este , de cele mai multe ori, direct proportionala cu memoria istorica ?
  In ultimii 60 de ani de istorie romaneasca, serviciile secrete au fost structura cea mai daunatoare, au fost dusmanii natiunii , dusmanii neamului romanesc si dusmanii fiintei romanesti oriunde s-ar fi aflat ea. Bineinteles cu exceptia stapanilor care plateau serviciile . Si care platesc si acum . Ca nimic nu-i gratis pe lumea asta

 9. Tariceanu si batranul bolsevic Ilici

 10. […] Sorin Tudor ne intreaba cine a facut cel mai mult rau Romaniei […]

Adaugă comentariu