Ce o fi in mintea lor?

Nu stiu cum se face, dar sunt unii politicieni care, in momentul in care strang simpatizanti cat sa umple un Trabant, se si gandesc sa isi faca un partid.

Stirea 1: Liderii PLD Buzău, împreună cu aproape 2.000 de membri din tot judeţul, au demisionat, in aceasta dimineaţă, din formaţiunea lui Teodor Stolojan, pentru că, spun ei, se simt incompatibili cu democraţii. (…)”Vom continua demersul politic, organizaţi într-o Forţă Independentă care va continua să lupte pentru idealurile şi valorile pe care ni le-am asumat pentru cetăţenii oraşului şi judeţului Buzău.” (…)Forţa Independentă va avea candidaţi la toate alegerile care vor urma în 2008 şi 2009. (link)

Stirea 2: Asociaţia “Ofensiva Creştin Democrată” s-a declarat deschisă unei colaborări cu Partidul Democrat-Liberal nou-înfiinţat, în vederea promovării proiectelor creştin-democrate. (…)Formată din ţărăniştii din vechea gardă, deveniţi foşti membri ai PNŢCD odată cu preluarea conducerii formaţiunii de către Marian Petre Miluţ şi Aurelian Pavelescu, Asociaţia şi-a declarat scopul de a “promova valorile democraţiei creştine”. (link)

De Craciun, pentru toti acesti neintelesi ai sortii, un cadou de la splitreason.com:

Si, fireste, urarile mele de maturizare…

Recomandări

Adaugă comentariu