Busola publicitatii

Ei, iata, a venit timpul sa imi cer scuze pentru ca nu stiu sa ma orientez pe harta. Si nu pe orice harta, ci chiar pe Harta Hartilor online. Degeaba a incercat Vivi sa ma traga de maneci (maneca stanga aici, maneca dreapta aici), eu, dezorientat, continuam sa ma uit in alta parte.

Asadar, Vivi, imi cer scuze si recunosc deschis ca ai dreptate: Boom.ro este pe primul loc pentru ca asa spui tu, nu pentru ca asa spun eu! Fapt ca ma conduce la o marturisire simpla: vai, Vivi, cat de mult imi plac stirile tale!

Recomandări

7 comentarii

 1. E adevarat ca atunci cand esti pe primul loc e indicat sa vinzi pravalia?
  Au aparut cumparatori?

 2. Sorin Tudor

  Bogdan, e firesc sa te intereseze cum este atunci cand esti pe primul loc… Din nefericire, vei putea afla acest lucru doar din povestirile altora. Insa nu dispera: povestirile sunt frumoase!

 3. Permite-mi sa-ti raspund cu o melodie:

  http://www.youtube.com/watch?v=SgJRK96XSk8

  Stiu ca apreciezi diversitatea culturala insa aceasta expresie fina a esentelor nobile din muzica traditionala ma face sa cred ca locul 1 este doar o poveste. 😉

 4. Sorin Tudor

  :))
  LOOOOOLLLLL!!!!!!!! Ok, Bogdan am ras!!! Si mi-am (re)adus aminte de ce nu ma pot supara pe tine! Si de ce te consider prieten. Si daca tot veni vorba: poti sa-mi faci si mie rost de DVD?

 5. Marius

  Nu stiu dc e asa mare reper aceasta harta a publicitatii online a lui vivi insa constat ca pe de-o parte prezinta lucrurile cu o evidenta tenta anti-boom. Citesc ce scrie si parca … parca e scris totul de mana lui orlando.

  btw … dati-i un anunt lui vivi si spuneti-i ca newsin.ro este in portofoliul boom – nu a iesit din portofoliu, asa cum scrie el in harta lui.

 6. mie mi se pare obiectiva analiza lui vivi, oricum e utila pentru industria de la noi

 7. Marius

  dar nu ii neaga nimeni utilitatea, sau cine i-o neaga, greseste, dar de la niste cifre care sunt … obiective, ca doar sunt cifre … se ajunge la diverse interpretari pe care le da vivi si care sunt in general in stricta corespondenta cu interesele si cu ceea ce ar vrea unii dintre jucatori sa lase impresia. si asta nu e corect.

  PS: inca mai apare la vivi greseala cu newsin.ro inafara portofoliului boom.

Adaugă comentariu