Blogosfera rosie

Ei bine, daca ieri am dat de blogul lui Mircea Geoana, astazi am dat de taica-sau… De tatal blogului, vreau sa spun. Mai exact de blogul Serviciului de Comunicare Electronica al PSD. Priviti aici.
Sau, daca nu vreti sa priviti, sa citim impreuna:

“Alăturaţi-vă campaniei on-line a PSD, arătaţi că internetul poate fi şi roşu!”

Rosu… Portocaliu… Nu cumva incepe sa fie prea multa magenta prin blogosfera?

Si sa nu uit: dupa cum se vede si deputatul PSD Gabriela Cretu are blog.
Sunt “miscari de comunicare” care ii plac lui Dragos. Imi plac si mie? Inca ma mai gandesc…

Recomandări

5 comentarii

 1. Uite, hai sa-ti spun si ce nu-mi place. Nu-mi place site-ul PNL. As vrea sa fie macar pe aproape fata de al PSD.

  Hai sa vedem pana la urma realitatea. PSD este un partid. Ca orice partid trebuie si se lupta pentru putere. Pentru asta incearca sa-si mobilizeze electoratul. Eu cred ca incercarile de comunicare online sunt foarte reusite.

  Ca nu putem acum sa le apreciem la adevarata lor semnificatie pentru com politica romaneasca, din cauza contextului politic, asta e alceva.

 2. Sorin Tudor

  @ Dragos,

  Site-ul PSD arata, intr-adevar, bine. Blogurile la fel. Mai mult, o spun deschis, sunt primele bloguri ale unor politicieni care sunt cu adevarat bloguri. Pana aici, de acord cu tine.

  Insa… Este cel putin hazliu ca Mircea Geoana sa isi faca blog pe Blogger.com! 🙂 Sa fim seriosi: haina de blogger “dintre noi, pentru noi”, il prinde la fel de tare ca incercarile din 2004 de a face bai de multime incaltat cu cizme din cauciuc… Cei care l-au sfatuit sa faca asa ceva, au facut-o fara sa se gandeasca prea mult.

  E presedintele PSD! Crezi ca ar putea crede cineva ca nu a avut bani pentru a-si cumpara un domeniu? Si cand spun “cineva” vorbesc despre utilizatorii de internet!

  Ei, uite asa ajungem si la “incercarile de mobilizare a electoratului”… Nu stiu pe ce date te bazezi tu, insa, in ceea ce ma priveste, cred ca electoratul PSD nu se afla nicidecum printre internauti. Nu intr-un procent notabil, mai corect spus. Si atunci, sa “mobilizeze” pe cine?

  Fireste, putem presupune ca, de fapt, PSD incearca sa castige simpatia electoratului tanar din mediul urban. Doar ca, folosind bloguri cu posturi populiste si aducand in online limbajul de lemn, “incercarea de comunicare” suna mai mult a esec decat a reusita.

  Cat despre semnificatia in contextul politic… De asta e comunicare politica: sa fie privita in context politic! 😉

  Ar trebui sa apreciez “adevarata lor semnificatie”? Asa cum am spus, inca ma mai gandesc. Este un inceput laudabil. Insa, pentru a fi o reusita comunicationala, consilierii online ai PSD ar trebui sa-si convinga sefii ca “nu-i offline-ul ca online-ul”.

  Si ca in online promisiunile electorale trebuie sa sune altfel. Din bun simt.

 3. Am inteles. Tu te referi la consilieri si la ce-ar fi putut sa faca. Vorbesti de o strategie care ar fi putut sa aiba un impact mai mare. De acord cu tine.

  Eu ma puneam in pielea omului care ar vrea sa gaseasca pe internet si idei politice in care sa creada.

  Asa cum am spus, as vrea sa pot gasi un astfel de site si la liberali, spre exemplu.

 4. Chiar daca nu ne place sa recunoastem, batalia inca nu se da pe Internet. Mediul rural are acelasi cuvant greu de spus.

  Intre noi fie vorba, nu poate fi vorba de nicio strategie deoarece toata campania e facuta pe fuga.

 5. Sorin Tudor

  @Bogdan,

  100% de acord cu tine!

Adaugă comentariu