Blogosfera pitoreasca

Blogul unui condamnat pentru crima, blogul unui altfel de credincios si blogul unei altfel de familii de credinciosi… Incepem sa avem o blogosfera din ce in ce mai pitoreasca.

 1. Ma numesc MOLDOVEANU MIHAI si, in urma unor gafe ale justitiei, am fost condamnat la 25 de ani inchisoare pentru o serie de infractiuni (omor, talharie, instigare la tentative de talharie si detinerea unui spray lacrimogen ) al caror autor nu sunt eu. (mai mult aici)
 2. Pastorul meu m-a luat în biroul lui şi mi-a explicat: „Frank, eşti homosexual.” Având numai 13 ani, a fost nevoie să îmi explice atracţia faţă de persoane de acelaşi sex. A făcut-o. Apoi a adăugat că homosexualii sunt diferiţi de alţi oameni. (mai mult aici)
 3. Functia sexuala a fost lasata de Dumnezeu cu un singur scop: propagarea rasei umane. Sarcina programata elimina diferenta dintre prostituate si femeile respectabile. Sarcina programata este un refuz de a colabora cu Dumnezeu la realizarea planului Sau productiv. Sarcina programata conduce la egoism prin concentrarea mai degraba pe placerea personala decat pe voia lui Dumnezeu. (mai mult aici)

Recomandări

3 comentarii

 1. Ce adunatura de … oameni deosebiti.

 2. E normal ca intr-o tara asa colorata sa avem o blogosfera pe masura.

 3. Sunt cel care se ocupa de blogul d-lui Moldoveanu Mihai.
  Mi-as dori ca nici macar in gluma sa nu mai realizati astfel de alaturari de personaje.
  Ma intreb ce ati face dvs. daca ati fi condamnat nevinovat la 25 de ani inchisoare. Cum v-ati simti dupa 11 ani pierduti din viata in puscarie?!
  Daca vi se pare “colorat” demersul nostru, va invitam sa ne ignorati. Dar in nici un caz nu faceti haz de viata distrusa a unui om.
  Nu va onoreaza o astfel de conduita si mi-e greu sa cred ca puteti fi atat de rautacios cu cineva pe care nu il cunoasteti.

Adaugă comentariu