Blog Iliescu a intrat in ionosfera

Ion Iliescu a intrat in blogosfera. Sau cel putin asa se spune… Un blog pornit pe data de 10 noiembrie si semnalat, cu rezerve, de blogul SCE in data de 12 noiembrie:

pana nu va aparea o pozitie oficiala referitoare la apartenenta acestui blog, nu il vom introduce la blogroll-ul nostru.

Astazi, Hotnews vine cu o confirmare:

Consilierul fostului sef al statului, Traian Serbu, a confirmat pentru HotNews.ro ca blogul apartine lui Ion Iliescu, care isi scrie singur materialele.

Pana una, alta, doua intrebari:

 • daca se va dovedi ca este blogul lui Ion Iliescu, de ce a ales fostul presedinte acest moment pentru a intra in blogosfera?
 • nu cumva am gresit titlul acestei insemnari si corect ar fi trebuit sa fie “Ion Iliescu a intrat in blogosfera”?

Recomandări

15 comentarii

 1. Sorin Tudor

  @ Semantic,

  De data asta chiar nu esti offtopic. Absolut deloc. 🙂 Cum nici prima mea intrebare nu era “de aiurea”. Voi povesti mai multe in insemnarea de dimineata.

  Pana, una alta: da, ai dreptate.

 2. Semantic

  @Sorin
  ca sa parafrazez intrebarea ta as raspunde “Blogul a intrat si acolo va ramane…” deci blogul a intrat in Iliescu si nu Iliescu in blogosfera.

  Presedintele Iliescu stie cum devine treaba, decat sa pierzi legatura cu masele mai bine iti depui carnetul.

  Spectacolul asta (supa-realism politic virtual?!??! daca o fi asa ceva?) este decaderea psdului, blogul lui A. Nastase m-a convins, actele unui om politic decazut (in sensul de putere) exercita seductia unui schelet de dinozaur, te uimesc anumite detalii insa nu tzil doresti ca animal de companie.

 3. […] Un musteriu zice acolo ceva printre randuri insa eu am cartoful tare si nu intra cu una cu doua… noroc mare ca imi fulgera sa intru colea la badia Tudor si sa-mi domolesc caprele ca tare involburata mai era blogosfera din Brosteni. […]

 4. Toata stima pentru realizarea senatorului. Daca ar avea timp sa si raspunda…

Adaugă comentariu