Blog: Gigi Becali

Gigi Becali are blog si, fireste, blogosefra jubileaza.

Evenimentul Zilei vine si cu o concluzie:

Becali: “Mi-am tras blog, hahalerelor!”Acesta este titlul primei postări a latifundiarului pe blogul său. “De când mă ştiu, spun lucrurilor pe nume. Unora le place sinceritatea mea, altora nu. Cu scrisul nu mă omor. N-am răbdare, iar cu computerul nu sunt prieten. Ori, dacă nu-ţi place să scrii, cum să ai un blog?”, îşi invită Gigi Becali vizitatorii pe blogul său, lăsând să se înţeleagă că nu el va scrie post-urile de pe blog, ci le va dicta.

Incepe campania, renaste umorul!

P.S. 1: Si cu Hotelul Becali cum ramane?! 🙂

P.S. 2: Va mai aduceti aminte declaratia lui Becali privind “serviciile comuniste, securiste, care umbla toata ziua pe globuri”?

[Actualizare 1:] Constantin – da, INconstantIN – ii prevesteste lui Gigi Becali o cariera in videoblogging. 🙂

[Actualizare 2:] John – unul dintre oamenii cei mai indreptatiti sa vorbeasca despre subiect – confirma stirea. John, ceva detalii picante? Glumesc, fireste. 🙂

[Actualizare 3:] Gigi Becali la Realitatea TV:

“Pe mine nici nu mă intersează că nici nu ştiu să accesez numai că oamenii care lucrează în acest domeniu, mă consiliează în domeniul ăsta, ei cunosc ideile mele şi ei le pun pe blog acolo”.

Recomandări

21 comentarii

  1. Nemo

    Vai de capul lui.
    Se vor termina toate jongleriile acestea si va veni vremea spovedaniei.
    Tinerea in brate este evidenta din moment ce se permite ca un cioban sa sfideze Bucurestiul avand TURMA culmea in curtea PALATULUI.
    Rusine tuturor autoritatilor care tolereaza asa ceva?

Adaugă comentariu