Blog: Gheorghe Ciuhandu

Gheorghe Ciuhandu, actualul primar al Timisoarei, are blog. Un blog in plus, printre blogurile armatei de candidati care inunda internetul.

Diferenta este ca, blogul lui Ciuhandu este mai mult un moft: cu sau fara blog, Ciuhandu va castiga un nou mandat de primar.

Prin urmare, de notat ar fi doar:

Recomandări

8 comentarii

 1. Da, Ciuhandu va castiga dintr-un motiv foarte simplu – inertia. 😀 Nu pot sa spun ca sunt in tema cu toate aspectele dezvoltarii orasului, dar partea pe care o cunosc nu ma incanta. Si mai mult ma dezamageste amorteala in care a cazut marea majoritate a timisorenilor care il voteaza pe Ciuhandu pentru ca oricum e acolo de 12 ani si nu pentru ce a facut in ultimii 4.

 2. Eu sunt curioasa ce alternative exista. Vreau sa-mi exercit dreptul la vot, deci nu voi sta acasa, dar nu as vrea sa ajung sa-l votez pe Ciuhandu doar pentru ca nu stiu pe cine altcineva as putea vota. Sunt curioasa cum vor arata campaniile contra-candidatilor din Timisoara. Cati dintre ei isi vor incerca norocul pe Internet?

 3. =)) Deci nu era o gluma cand Geanina Jinaru prevedea in Banateanul ca as putea fi colega de blogosfera cu Ciuhandu

 4. Actualul primar, Gheorghe Ciuhandu, care conduce de 12 ani Timisoara, candideaza pentru al patrulea mandat. Principalul argument cu care acesta se prezinta in fata electoratului este „nevoia de continuitate” a actualei administratii si „experienta” pe care o are in conducerea Timisoarei.

  In fapt insa perpetuarea la putere a lui Gheorghe Ciuhandu duce la cu totul alt tip de continuitate, extrem de nociva pentru oras, prin efectele pe care le-a generat deja. Este vorba de cimentarea unei intregi piramide de interese reprezentata de functionari publici importanti si directori de societati proprietate a Consiliului Local a caror incompetenta si rea-credinta afecteaza direct mii de timisoreni. Oameni care s-au imbogatit sub mandatele lui Gheorghe Ciuhandu.

  In centrul piramidei de interese cimentata sub Gheorghe Ciuhandu se afla chiar interesele financiare directe ale familie primarului. Legaturile familiei Ciuhandu cu o serie de functionari si directori au afectat direct interesele a mii de timisoreni

 5. Scrisoare deschisă a Organizaţiei Judeţene a PNŢCD Galaţi

  Începand cu luna octombrie 2007, s-a reorganizat Organizaţia Judeţeană PNŢCD Galaţi, ocazie cu care pe data de 16 octombrie 2007 preşedintele Marian Miluţ a venit la Galaţi şi a numit un grup de iniţiativă cu care dorea să reclădească şi să refortifice PNŢCD-ul. A propus pentru funcţia de preşedinte interimar la PNŢCD Galaţi pe Constantin Telegan, iar din echipa de conducere urmau să facă parte: Eugen Popa, Adrian Turcu, Aurel Avram, Ion Cordoneanu, Alina Jitaru, Georgeta Botezatu, Aurelian Niculescu, Ion Furtună , Apostol Sandel, Bogdan Carp,Danaila Claudio,Giurgia Iorgu şi Angelica Ivan, citaţi şi în ziarul Imparţial din 17 octombrie 2007.
  La conferinţa de presă,d-le preşedinte Miluţ a-ti trasat câteva sarcini acestui birou şi anume:
  · alegeri până la sfârşitul anului;
  · reorganizarea organizaţiilor comunale;
  · pregătirea alegerilor europarlamentare, din punct de vedere financiar şi propagandistic, urmând ca dânsul să dubleze sumele pentru această activitate.
  Datorită activităţii defectuoase a preşedintelui de grup, aceste activităţi nu s-au putut desfăşura. Aceasta şi din cauza atitudinii de dictatură a domnului Telegan în cadrul biroului (socotea că fiecare membru din partid desfăşoară activitate nu pe placul lui, drept pentru care era sancţionat sau chiar scos din partid).
  Primul om care a luat atitudine împotriva unor concepţii greşite ale preşedintelui a fost Avram Aurel, care a fost şi dat afară din partid, manipulând membrii biroului. Nu trecea o săptămână să nu scoată din birou sau partid 1 sau 3 membri.
  În prezenţa a mai multi membri din Biroul interimar al Organizatiei Judetene Galati a declarat că el face STATUTUL în Organizaţia Judeţeană, având aprobarea preşedintelui Miluţ, ceilalţi membri din birou şi partid fiind nevoiţi să gândească ca el, ’’ adică prost. ‘’
  S-a primit de la Bucureşti suma de 3000 RON pt organizarea europarlamentarelor, bani pe care i-a folosit în scopuri numai de el ştiute, dar decontând mese de 300 RON pentru 2 indivizi, motorină de 300 RON pe distanţa Galaţi- Bucureşti şi retur, şi alte activităţi de care Organizaţia Judeţeană nu are cunoştiinţă. Menţionăm că toate materialele folosite pentru europarlamentare au fost plătite de Bucureşti şi nu de Galaţi.(ne referim la bani dati de d-l MILUT) La întrebarea pusă de birou “Ce face cu banii?”, acesta a jignit membrii spunându-le că totul a fost folosit pentru partid şi nu dă socoteală nimănui. La zugrăvirea clubului , a holului şi a 2 încăperi i s-a promis unui membru din birou că va fi plătit (acesta având şi funcţia de secretar şi secretar general, în persoana lui Niculescu Aurelian), lunar cu o sumă de 400-700 RON. După 4 luni, un alt membru din partid, într-o şedinţă a pomenit că nu i s-a dat nici un ban acestui om, răspunsul preşedintelui fiind:”Dacă nu-i convine, să plece!”{ Într-o discuţie care se apropia de bătaie, între secretarul general şi preşedintele interimar , acesta din urmă i-a adresat cuvinte jignitoare la adresa lui şi a familiei, spunându-i că vede prea multe şi acest lucru nu-i place.
  În continuare s-a manifestat în Organizaţia Judeţeană ca un dictator, om fara caracter ,lipsit de orice bun simt ,presa catalogându-l “tiran, dictator”. La iesirile în presa nu a avut niciodată un program de discuţii bine stabilit, considerându-se un bun orator, dar la fiecare 5 cuvinte scoţând 3 prostii, mărturie stând înregistrările făcute pe posturile mass-media.
  La cooptarea de oameni cu bani pentru Organizaţia locală, discuţiile erau între el şi acel om de afaceri cu uşile închise fără a şti biroul ce hotărâri ia. Multora li se cerea sume de bani pt susţinerea în campanie. E cazul candidatului PNŢCD la primăria Smulţi, domnul Burlibaşa, căruia i-a cerut 10000 RON pt a-i face campanie. Menţionam deasemenea şi cazul lui Popa Marian caruia ia cerut pentru o stampila pentru un recurs suma de 5000 RON.
  În concluzie, toţi oamenii de afaceri trebuiau să-i aducă drept răsplată pentru primirea în Organizaţia locală sau a biroului, sume importante de bani, considerând că el este în măsura să le cheltuie banii dupa bunul plac.
  În luna ianuarie 2008 a primit de la preşedintele Miluţ suma de 4000 RON pentru campania electorala la alegerile locale, sumă folosită numai în scopuri personale. Aceasta sumă a fost data de la Bucuresti sub forma de imprumut de persoana Milut catre Organizatia locala Galati. Decontul acesteia nu s-a facut datorita atitudinii secretarului general de a nu pica in abatere infractionala in momentul cand s-a intocmit chitanta de decont. I-a cerut secretarului sa intocmeasca o chitanta de 4000 RON si sa fie trimisa prin fax la Bucuresti. La intrebarea “Cine o semneaza?” raspunsul a fost “Semneaz-o tu”. Initial acesta a semnat-o, dar dandu-si seama ca ii face jocul, a gresit continutul chitantei, iar aceasta trimisa prin fax a fost respinsa de catre contabila de la Bucuresti. S-a intocmit o a doua chitanta fiind semnata de dnul Telegan. Mentionam ca acesti bani nu s-au folosit pentru campania electorala la locale, in schimb s-a facut donatie de aer conditionat la sectia nevrologie a Spitalului judetean Galaţi, acolo unde soacra lui e internata periodic. S-a făcut donaţie unei gradiniţe din Galaţi acolo unde fata lui face dans sportiv.
  Ne intrebăm dacă cu asemenea moralitate poate fi membru al PNŢCD. La sediul organizaţiei s-au prezentat cetăţeni din asociaţia de proprietari, care s-au plâns că i-a furat timp cât a fost preşedintele asociaţiei.
  Biroul Organizaţiei judeţene a fost completat cu oameni de bună credinţă, oameni de afaceri care au finanţat campania în mod legal. După alegerile locale, rezultatele de la Galaţi fiind cele publicate, a învinovăţit pe aceştia că nu i-au facut campanie, lucru total neadevărat. Pe timpul campaniei a avut o atitudine delăsătoare, aroganţă, dictatorială, neplătind oamenii ce îi făceau propagandă, culminând cu sustragerea registrului de procese verbale în care erau înscrise procesele verbale cu toate modificările în birou, spunând că cei care au muncit nu au nici o dovadă că sunt membri ai biroului sau membri de partid. Acum stăm şi ne gândim dacă aceste afirmaţii pe care le-a făcut sunt cele adevărate, atâta timp cât mass-media gălăţeană are înregistrarile în care a ieşit cu aceşti oameni, în care îi prezenta ca prim-vicepresedinti, vicepresedinti, oameni de bună credinţă ai partidului. Contractele cu mass-media locala le-a facut fara aprobarea biroului in felul următor: dacă un şef de ziar îi cerea 1500 euro acesta îi spunea 2000, dar “să-mi faci campanie”. Nimeni nu ştia de unde va lua banii pt asemenea activităţi, drept pt care organizaţia a rămas datoare cu sume importante ziarelor din Galaţi, situaţie rezolvată de către un om de bună credinţă, Brânzea Dan si Marian Popa. Pentru a sabota activitatea membrilor din birou, nu era de acord cu nimic din ce propuneau aceştia.
  Mentionăm că în organizaţiile comunale nu a desfăşurat nici o activitate în care să nu fie vorbit de rău de către oameni, acesta făcând afirmaţii de genul: “ţărani fără carte care nu ştiu ce fac şi ce spun” şi că nu are nevoie de voturile lor, interesându-l numai municipiul Galaţi. S-a adresat membrilor din birou că oameni ca: Dumbravă Toma, candidatul PNŢCD la primăria Mun. Tecuci, Burlibaşa (Smulţi), Rarinca Gh. (Matca), Pelin Gh (Ivesti), Şerban Ion (Lieşti), nu-şi desfăşoara nici un fel de activitate, iar el nu este nevoit sa le faca campanie, nesprijinindu-i cu nimic.
  Am avut o activitate slabă din partea preşedintelui TCD-PNŢCD, Zăinescu Adrian(acesta fiind un prieten), care a boicotat lansarea candidaţilor PNŢCD la alegerile locale din Galati acesta părăsind sala cu un grup de tineri, neglijând materialele in locatia respectiva, chiar dacă la această activitate era prezent şi preşedintele Miluţ, organizaţia autodesfiinţându-se. La propunerea secretarului general, Niculescu Aurelian, biroul a aprobat in functia de preşedinte a TCD-PNŢCD pe Caracaş Geanina, care s-a străduit să reorganizeze această organizaţie speciala, reuşind acest lucru.
  În continuare biroul de conducere solicită CNC-ului excluderea din funcţia de preşedinte interimar a organizaţiei locale a domnului Telegan Constantin şi că asiguram sprijinul nostru pt reorganizarea PNŢCD cu oameni cinstiti, corecţi, aşa cum dvs o veţi face.
  Mentionam ca pe toata durata campaniei electorale biroul numit de d-l presedinte Milut cu exceptia a 2-3 membri nu a avut nici o contributie .
  Toate activitatile au fost desfasurate de noii mermbri coptati in biroul judetean,iar toate cheltuielile fiind suportate de d-l Dan Branzea , Marian Popa,Laurentiu Motoi,Eugen Popa si Georgeta Botezatu oameni care au cautat ca in orasul nostru PNTCD sa se ridice acolo unde ii este locul.

  Nu itelegem dece acum dupa alegeri d-l Telegan cauta sa faca pe ascuns un nou grup de initiativa pentru a intineri Organizatia locala Galati,declarand ca este ordinul d-lui MILUT si sa se inlocuiasca cei care au muncit si au pus suflet in toata activitattea. De mentionat ca am avut oameni care nu au dispus de sume mai mari de bani dar au muncit zi si noapte in Organizatia locala sau in judet cum sunt : Niculescu Aurelian ,Caracas Gianina(studenta),Radef Costica ,Bucur Mihai si altii.
  Imediat dupa turul I d-l Telegan a iesit in presa si a facut declaratii de tot felul numai asa cu ati hotari d-voastra nu nu a ascultata sfatul biroului judeteanacela de anu iesi in presa pana dupa turul doi, asa cum ati dat sarcina.
  Va informam ca a facut cu de la sine putere alt birou care nu are nici o legatura cu PNTCD (cu activitatea acestuia in campanie)
  Un lucru murdar la adresa partidului este acela ca a pus monopol pe sediul ORGANIZATIEI JUDETENE PNTCD GALATI SCHIMBAND YALA SI LUIND TOATE CHEILE LA EL . dumneavoastra ati dat acest ordin domnule presedinte MILUT ca domnia sa nu vorbeste decat in numele d-v.
  MAI GRAV A MERS LA SEDIUL PDL GALATI DE UNDE A SUNAT TOTI OAMENI CARE TREBUIAU SA MEARGA IN TURUL II, IN SECTIILE DE VOTARE SI LE-A VORBIT IN NUMELE SECRETARULUI GENERAL , AL SECRETAREI SI CA RE[REZENTANT AL ORGANIZATIEI LOCALE PNTCD GALATI SA NU SE MAI DUCA IN SECTIILE DE VOTARE FIIND IN ACEST FEL FATIS LANGA PDL GALATI .
  ABINE VOIT SA DEA DATE PERSONALE ALE OAMENILOR NOSTRI PENTRU A PARTICIPA IN SECTIILE DE VOTARE DIN PARTEA PDL IN TURUL II.
  NE INTRBAM DACA ACEST OM A FOST VREO DATA CU PNTCD SAU VA IUBIT NUMAI BANI D-VOASTRA PE CARE IA FLUTURAT PE DEASUPRA ORGANIZATIE JUDETENE SI IA FARIMAT DUPA BUNUL PLAC. Intrebat de secretarul general de ce a vorbit in numele lui oamenilor din sectiile de votare ia raspuns : ARE VREO IMPORTANTA ? ASA AM HOTARAT EU SA RETRAG OAMENII..

  DOMNULE PRESEDINTE SE POTE VERIFICA CA TELEFONUL DE PE CARE SA DAT APELURI ESTE AL INFOR GALATI APRTINID SEDIULUI PDL GALATI ADICA A LUI L I S I N S C H I (unul care a fost condamnat de 2 ori SI CANDIDEZA LA PRIMARIA galati)
  NR. DE TEL DE CARE SAU DAT APELURI 0336401237
  PENTRU A ADUCE DIN NOU OAMENI IN SECTIILE DE VOTARE SA APELAT IAR LA OAMENI DE BUNA CREDINTA CA BOTEZATU GEORGETA ,POPA MARIAN,EUGEN POPA CARE AU CHELTUIT O SUMA IMPORTANTA DE BANI PE TELEFOANE MOBILE .

  IN CURSUL ZILEI DE AZI NE VEDEM NEVOITI SA PUNEM O MASA IN CURTEA SEDIULUI ORGANIZATIEI LOCALE PNTCD PENTRU A DISTRIBUI ACREDITARILE REPREZENTANTILOR PENTRU SECTIILE DE VOTARE PENTRU FAPUT CA NU AVEM ACCES IN SEDIUL PNTCD GALATI .
  NE INTRBAM OARE ARE DREPT DE PROPRIETATE ?
  ASA IATI DAT D-V DISPOZITIE ?
  OARE CE O SA ZICA PRESA ?
  OARE CE O SA ZICA MEMBRII NOSTRII DE PARTID ?
  OARE CE O SA SPUNA CELELANTE PARTIDE ?
  OARE GASIM SI NOI UN RASPUNS ?
  DECE ESTE TINUT IN BRATE DE D_V CA TOT CE FACE ,FACE IN NUMELE D-V
  Spre binele Organizatiei locale Galati si a PNTCD va rugam luati o hotarire inteleapta si dreapta in ceace priveste destituirea acestui om din PNTCD .
  Biroul de conducere al Organizatiei Judetene PNTCD Galati
  1. Ttelegan c-tin
  2. Popa Marian
  3. Branzea Dan
  4. Furtuna Ioan
  5. Botezatu Georgeta
  6. Druica Gheorhe
  7. Codreanu Cezar
  8. Popa Cristinel
  9. Popa Ion
  10.Motoi Laurentiu
  11.Popa Eugen
  12.Niculescu Aurelian
  13.Mirtofan Viorel

 6. cristian

  Domnule Ciuhandu vai vai de can imi doresc sa va trimit cateva mesaje.oare imi veti raspunde?Cum Dumnezeu am cazut asa de rau ca oras?Doar populatia a crescut potrivit ziarului financiar , dar cum ca nu se vede ce ia putut atrage.Probaqbil ca s-au intors din strainatate cred eu.Cum e posibil sa cotizam atatia bani la buget si sa nu primim mai nimica inapoi?Dati impresia ca dumneavoastra sunteti de vina, de ce nu faceti proiecte care sa atraga interesul tuturora catre noi.CENTRE FINANCIARE SI BANCARE IN CENTRUL ORASULUI ADICA IN ZONA 2 CA CENTRUL E PREA FRUMOS ASA.BAZA SPORTIVA CU STADION OLIMPIC, AR ATRAGE MULTE FESTIVITATI , MECIURI SPECTACOLE , CONCERTE.MALL CULTURAL.FESTIVALE INTERNATIONALE DE FILM SI ASTA AR FI FOARTE TARE PT TIMISOARA.O ZONA LATURALNICA TIMISOAREI UNDE SA FACETI UN MINE LAS VEGAS.AR VENI DIN TOATA EUROPA SI DIN ROMANIA.NU STITI CA MULTI AR CHELTUI BANII DAR NU VOR SA O FACA LANGA CURTEA LOR?CU HOTELURI SI PARCURI DE DISTRACTII.ATARAGETI PROIECTE DE GENUL ASTA . NU LA GUVERN CI EUROPENILOR SA AMERICANILOR.NU SUNTETI CONVINS CA DE EXEMPLU DACA TENDER AR FACE UN ZGARIE NORII AR ATRAGE INTERESUL MULTORA PT TIMISOARA SI MARI INVESTITII?MA FACETI SA CRED CA EU AM IDEI MAI GRANDIOASE DECAT DUMNEAVOASTRA.VAM VOTAT MEREU DAR SUNTEM DEZAMAGITI.O AUTOSTRADA PRIVATA PE CORIDORUL 4 NU S-AR PUTEA?EXPLICATI-MI SI MIE CUM MERGE TREABA SI DE CE MERGE ASA DE GREU?POATE NU INTELEG EU.cristi_ascona@yahoo.com

Adaugă comentariu